it's magic, god knows it's magic

How we click, some say it's sick.
Jag hoppas det senaste inlägget av Otto, inspirerat av you name it liksom, uppskattades något på tok utöver det vanliga. Nu ska det hopp i sängen och snart kan sommaren komma tycker jag men nog om långa framtidsdrömmar, först och främst ska vi ha en underbar söndag, den fjärde februari. Godnatt!

modetips januari

Jag har varit ute på julshoppingen nu i januari månad och spanat in alla väldigt trevliga fönster. Januari månad är så mycket grön! grön är färgen du ska bära i januari om du vill bli upptäckt. Läste på aftonbladets horoskop att bocken är på jakt just nu i januari månad, så vem vet. Januari månad kanske är just din månad att hitta dig kärleken? Nog om kärlek nu dock.
Januari månad är också sååå mycket NK och Prada parfym. Var på NK med min älskade pojkvän och vi föll direkt för Pradas parfym med skogsdoft! Den känns inte alls mörk, den var perfekt för att få fram denhär vinterkänslan som jag bara sprudlar av just nu! så tipset för alla er där ute: Prada parfym!

Hittade också ett par skor som jag bara var tvungen att köpa! 

Hur otroliga är inte dessa på en skala? känns dock lite mainstream att ha, men ack så snygga!

Det var allt för denna gången kommer mer i februari, puss på er alla där ute i januarikylan!

cashflow eller typ inte

Jomen idag var det skola ska alla roliga veta. Dagen bestod väl på ett ungefär utav ljud, yoggi jalla, lunch, klagomål över extrem skoltrötthet, tråkig svenska och idrott. Idrott, där vi sammarbetade som tokar och där lite förnedring kunde uppstå tycker jag nog, men det är petitesser och det är nästan ingenting i en helhet eller hur det är man brukar säga. Men iallafall så var det så det var och nu ska det icke skrivas mer om skoldagen den sjugonionde januari, snart är det februari.
Och nu är jag hemma och ska göra ungefär den godaste mackan och vi åkte iallafall båt och det gungade iallafall både hit och dit och åt alla håll. Kanske ska jag också inhandla lite idag.

Grisen i säcken


Cause my devotion, is for all time.


kreativitet går över allt, eller inget

Alla skolveckor borde vara som den här. Men det finns nog inget borde så nu har vi bara ett antal fullspäckade trissta veckor att se fram emot tills lovet kommer. Då även jag kommer, bli sjutton år. Den där roliga mellanåldern som bara är en väntan på att få bli arton, typ. Det blir säkert ytterst trevligt och snart är det vår och sommar, och den är inte kort, som den otaggade låten gärna sjunger sej.

Häromdagens motto fullföljdes och mina pengar är nu ganska så slut. Men det kan ju vara trevligt det också, snart fylls kontot igen men jag vill också vara som Louice och ha skaffat mig ett jobb. Vad dålig och arbetslös man ska vara.

I've had the most amazing night and i don't wanna ruin it
You couldn't ruin it

Och igår var en bra dag
OCH MEN DET ÄR FREDAG

typ hold on to me never let me go

Inatt måste jag ha drömt ungefär fyrtio långa drömmar om allt mellan himmel och jord, för när jag vaknade var jag helt slut i huvet och kom ihåg iallafall fem av dom. Det är förjävligt, eller ja? Sen försöker jag iallafall inte tänka på det men jag gör det iallafall och jag hatar det. Försvinn, du oförändringsbara historia.
Jag trodde hur som helst att jag skulle sova betydligt längre idag, men så blev inte fallet.
Idag ska jag nog sätta på mig mina spenderarbyxor och inte vara en snålis, nej fan vad jag ska unna mig. Jag älskar lediga dagar. Det gör jag.

aldrig velat och aldrig vågat men alltid velat och samtidigt vågat men på riktigt alltid velat men aldrig vågat

Tidigare ikväll ringde det en karl som jobbade med någon macho musikundersökning. I nästan tjugo hela långa minuter fick jag sitta och lyssna på musiksnuttar, betygsätta dom, säga om jag tröttnat på dom eller ej samt vilken radiokanal dom skulle passa in på. 'Tänk på att din röst är avgörande för vad som kommer spelas på radio längre fram'. Ååh.. Jag är en del i den svenska radion.

Trodde jag skulle få nånting som tack för min medverkan, men där högg jag i sten. Jag fick ett 'ha en fortsatt trevlig kväll', som en smäll rakt i mitt överskattade sinne, typ.
Nu ska jag ta min icke ännu gjorda pizzamacka under armen och hoppa i sängen och sova, sova och sova och inte vakna förrän jag måste. Men imorgon finns det inga måsten så jag ska nog sova lite till.
Jag älskar dig Otto.

Godnatt folket


typ kamma dej

Nämen vad skojsigt på radion idag. Mina kära vänner, vi kan inte längre säga 'medel-svennson' eller 'dom är fett svensson', för faktum är att svensson inte längre är sveriges vanligaste efternamn. Johansson, har tagit dess plats. Kul för alla johanssons där ute, säkert många som känner sig som småkändisar denna vintriga januaridag. Dessutom är lars och anna de vanligaste föräldrarnamnen och johan och emma de vanligaste barnnamnen. Rätt o-otippiat!
Efter skolan som bestod av en lektion, där madame kerstin blev så glad över de fem elever som uppenbarade sig denna korta dag att hon gav oss inbillade guldstjärnor, gick jag och sofia och stekte. Stekte och stekte, jag låg mest och frös i takt med det knakande solariet och ville att tiden skulle gå snabbare. Sedan åktes det i vilket fall som helst, stekt, frusen eller ej, hem till marine tills vi åkte in och fetade oss på donken. Och sen bla och sen bla och nu sitter jag här och ikväll blir det grey's anatomy och kväll/nattpulka. Japp japp, på med tjockisbyxor.
Imorgon är jag ledig! Glädjen är ungefär större än störst och nu sitter jag med en vetekudde runt nacken och funderar på att sova sej en pytt.

Rix morgon zoo

Helgen var underbar, underbar och underbar. Och rolig, rolig, alldeles väldigt otroligt rolig. Den var!
Nu sitter jag med en tove i ljudsalen och vi är extrema radiopratare. Och nu tänker jag inte vara rolig och skriva mer för efter toves snart 10 omtagingar, wei, så är det min tur. Får inte skriva, det stör hennes inspelning, Hihi.


vissa tycker han är en dinosaurie som ska dö ut

Ja ekonomin är kanske ungefär rätt extremt jobbig och en ny vikare varje lektion kan ju låta uppiggande. Det är iallafall vad vi stått ut med den här veckan, vi muntra elever som valt linjen som dagens vikare kallade 'en blandning av allt'.
Och jag fick vakna imorse så som jag alltid vill vakna. Sen traskade jag iväg och lämnade dig där. Jag missade bussen... Jag fick ta tunnelbanan men oj vad det inte gjorde mig någonting. Jag brukar hata vägen till tunnelbanan men allt som störde mig nu var snön som stack mig i ögonen.
Det är inte bara ett hörn i mitt röda rum. Det är hela.
Och veckan har blivit fredag och i ord skulle vi kanske kalla det här sataniskt underbart. Jag ska leka lite nu. Sen, då tiden blir hungrig, ska jag masa mig iväg och köpa sushi och fortsätta mot marine, flickebarnet vill inte laga mat själv. Jag vill se ditt löshår nu, älskade vän. Det är bara så det är och nu är det så att skriveriet har nått sitt slut.

Jag kom hem och täcket låg fint på sängen. Du är, underbar.

gklsdjgksdjis

bajs på magnetröntgen. bajs på att jag tvingades klippa mitt band. bajs på att jag verkligen ville ha kvar det. bajs på att jag bara skulle ha legat kvar i sängen och struntat i allt. bajs på att det är över och att det är jävligt skönt men bajs på det ändå. bajs på att jag åt mcdonalds till både frukost och lunch. bajs på att det var fett gott. bajs på att det tog 13 störda år att märka ett fel. bajs på att det gör ont i armväcket. bajs på en äcklig dag. bajs vad moget. bajs på aaallt. fast inte på dig. dåå.

jamen meen

mobilen ringde klockan kvart i sju imorse, var femte minut började var den jobbig, jättejobbig, tills vi fick nog och ställde den på åtta. klockan blev åtta, men man orkade inte gå upp. sen blev klockan tio. jag älskar dig.. mer än det som kallas otroligt.
tänkte blogga lite om skolan men jag har kommit fram till att det inte finns mycket att säga, ingen orkar och vi är där bara för att vi måste. vi måste ju egentligen inte, men vi måste för att vi faktiskt måste på ett sett ändå. så vi står ut. och har roligt när vi kan, för tigerbalsam under ögonen kan faktiskt klassas som roligt även om det självvalda offret fick mer än nog, igår.
imorgon blir min kusin, som jag alltid sett som rätt lite fast ändå extremt mycket yngre än mig, tonåring. det är helt sinnessjukt hur åren flyger fram. jag vet inte om jag gillar det, men man vill komma nånstans. gamlingar är vi allihopa.
nej man ska inte vara slak

jag hatar imorgon, tills det är över

pz out, nogger

vilken underbar dag, jag har inte gjort ett enda dugg, kan man väl lite hastigt och lustigt säga. bortsett från en spontan cheesecake-bakning och lite annat.
jag tittade på the last kiss, och ska jag vara sådär riktigt rolig och betygsätta rullen får den en redig jävla 3/5, men det var långt ifrån en måbra-film. den var som den var och det var inte mycket mer med det. värd att ses men den lämnar efter sig mer tankar än en glad min och ett 'å sådan bra film'. och jag satt hela tiden och tänkte på hur mycket jag älskar dig..

ja jjjjävlar

känns så sorgligt när bloggen inte får sin uppdatering på nåt sätt, men halvroligt är att man om denna inte uppdateras även kan kolla min bilddagbokish. http://jebi.bilddagboken.se/

och jag har en ett och ett halvt år gammal kusin här som springer runt efter puff och ropar 'natt! natt!', upprepar 'oj.. ojj.. mamma' efter typ ungefär allt, sitter och slår av och på teven och kollar på allt från vänner till snowboard-grejs och biljard och håller fjärkan åt fel håll. ungefär är han världens gulligaste andreas rääzzping.

idag vaknade jag upp med en vacker vattenfylld ballong på foten, och vi tömde den!

rumpish

maten i skolan var kall, ingen ville vara rolig när vi ville skojja till det med blåtand, matten var ingen höjdare, franskan var som den alltid är - jobbig (?) men rätt skojsigt och rätt väldigt spezz.
så extremt otaggad på att blogga just i detta nu
och deet var ju halvroligt

hoe hoe horisontvägen

att komma hem halv åtta på morgonen till en mama som är påväg till djobbet kan nästan klassas som rätt skojjsigt, nästan i klass med stiligt blandat med skillat och karismatiskt. typ, va
att sedan väckas av mannen som är påväg hem är, ihh

nu ska vi stekas
för min papa han är så rik, så han ba schteeker

heeem kommer du imorgon

och vi var i en go cart hall men inte för go cartarnas skull, och jag fann en go cart, och en broshyr..

en timmes väntan blev sleven-häng. som blev bulle, som blev två sandwishar, som blev en korv, som blev en big toast, som inte blev hunger längre


och idag är det fem månader, oj. jag tänker att jag vill ringa men din vän kanske vill ha sin mobil i fred.. och vi skulle höras imorgon. älski pälski


vi vet inte vart vi ska men vi ska komma fram

och det är nytt år. bloggen ska få ta del av detta tycker jag nog och få sig en ny layout, för tröttheten över den nuvarande börjar visa sig ganska mycket.
och om det gångna året skulle jag kunna sitta och skriva om i ungefär.. ganska länge. men det orkas inte med, men det har varit ett helt underbart år som har innehållit så otroligt mycket som jag aldrig vill glömma. det är helt sjukt, nästan. vad mycket vi har gjort och gått igenom, tillsammans och sånt. nej jag tycker nästan att det är sorligt att det nu bara kan kallas historia och minnen. men det är bra historia, det är bra minnen. kanske inte bara men. nu blev det komplicerat. världen fattar.
och jag fann dig, och glädjen är alldeles för stor för mig för att kunna förstå. så jag tänker inte skriva en bok, för jag kan ändå inte få ut allt. men du vet ju.

och det är nytt år och vi ser ju vädligt mycket fram emot mycket


här e vår tomte, här e skägget, å här e hans släde med alla paketerna

årets mest överskattade kväll blev..? jag vet faktiskt inte vad jag ska kalla den men vi kan köra en snabb summering, för trevlighetens skull ihh. vi började hemma hos louice där vi åt oss sprängfärdiga. här fick jag även ett samtal av mannen som befinner sig hundra mil härifrån. sedan dracks det och vi hade en vild diskussion om relationer och allt vad det innebär och innehåller och hur det ska vara och inte vara. det blev även visiter ute på ballkongen ungefär lite mer än då och då, då louice inte kunde minnas att vi just varit ute.
därefter åkade vi in mot slussen, och en tunnelbanefärd har nog aldrig varit så.. ROLIG som denna. en glad ludde satt och upprepade 'haha fan va röjj' både en och två gånger.
väl i slussen kan man väl ungefär säga att man kände sig som en halv myra i en extremt stor myrstack, där det dessutom var krig. några minuter innan tolvslaget försvinner både nadia och louice men på tolvslaget var det mycket wie wie och wiieeee.
sen orkar jag inte skriva så mycket mer om efter tolvslaget. men jag lyssnade på mitt röstmeddelande och saknade jättemycket.. och han hade en väldigt, väldigt stor teve.

igår blev det lesbisk film

otto kom hem