in every headline we are reminded, that this is not home for us

Det är finnemaaaang hur lite sol kan göra allt så mycket bättre. Idag fick jag äntligen börja med foto i skolan så det var skojs och allt såntär, sen blev det ännu mer skoj och mys och alltihopa när vi åkte till stan, köpte glass och gick och gick och sen satte oss ner och så.

Sen har jag kommit på att bäst skulle vara att frakta hem ciaon från landet och puttra till skolan med den, och puttra runt lite överallt. Det får bli nästa projekt! Be papi ta hem den på söndag eller nåt, wei!


if a million miles were between us now

I'd want you to know, if i had to drive all day, take that flight across this ocean
i'm coming home tonight, don't let it play on your mind
because my devotion is for all time

Smörsång i all ära..
Jag tyckte det kunde räcka med att uppdatera med en bild men sen tyckte jag kanske att man borde skriva ändå bara för att det är så himla roligt. Men det märktes nu att jag inte orkar skriva om något. Det går som det går och himlen är blå. Ett riktigt tornado-rim var det där också. Men jag tycker om att ta åkeshov istället för skarpnäckstunnelbanan efter skolan. Sen tycker jag om att gå av i slussen och åka buss och kliva av och finna en röd bild. En röd bil som blev bucklad idag och jag vill bara bajsa på tanten och hennes äckliga billiga körkort.
Sen kan jag bajsa extremt jättemycket på att nacka har lov vecka fjorton, för det är bara sämst och sämst rakt igenom. Bara för att det är så mycket snack om bajs i det här inlägget så kan det bajsa det lite på att det är så också, bajsigt inlägg.
Sen låter jag inge vidare glad i det här inlägget troor jag men det är jag fakitskt. häärråå.


sparka och putta och sådant

image80

Kan jag haa rockys ruumeehhh

if i could kick it with ya'll i'm just pushin' for a bid

Ännu en alldeles för bajsigt bra dag och jag gillar mestast dagen som var igår. Men iallafall, så idag har jag tänkt en del och jag har tänkt på att jag ska sluta tänka på det jag inte vill tänka på. Vilket är en ganska logisk tanke, men det är svårt att inte tänka på det man inte vill tänka på, tänker man på det man inte vill tänka på blir det blött. Men såhär har väl alla det kan man väl tänka sig. För det är mycket tänka och mycket ordet tänka i den här texten. Och nu blev det för jobbigt och jag tappade helt bort tråden så innehållet kanske inte blev det jag menade iallafall.
Dessutom hade roxane och tove en vild, dock väldigt lugn, diskussion på matten om hur våra föräldrar borde släppa loss lite och sluta vara så overprotective. Det var prat om att inte sova hemma och skaffa egen lägenhet och alltihopa, men det skulle allt bli alltför white trash! Marine pratade även om att äta pussy till middag så jag tyckte man kunde äta snoppy till kvällsmat. Nej för nu ska jag duscha sen skall det allts iväg, och det blir sushi. FÖR HELA SLANTEN.


men idag är du här så jag somnar bra

Det är så mycket tal om sömn. Varför prata sömn när vädret är som det är, när vi dricker kaffe på rasterna i den soliga matsalen slash cafeterian och sjutton grader väntas i helgen?, Trotts att en/två grader var den faktan som nådde mina ögon imorse på DN. Men jag kan ha fel, jagmenar det är ju inte ofta dagens nyheter talar sanning på baksidan av kulturdelen, eller nåt... Vi sökte sushi men fann något annat och dessutom var det dubbelavsnitt av grey's anatomy ikväll, och trädet i magen var ganska vidrigt. Nåväl, som kloke conny skulle sagt, det kanske är dags att sova. En utsliten pojke ligger i min säng med händerna på bröstet som alltid men han vaknar snart och jag älskar dendära.

den trodde det var cool men vårsolen var mer

Jag trodde det skulle bli knatandes mot netto i min ensamhet som inte bestod av att vara ensam, men som bestod utav att flickebarnen redan varit där medan jag ätit. Men marine kom springandes efter mig och utropade mitt härliga namn (...) och följde med mig, för hon tyckte att det såg så vårigt ut där vi gick. Så hon följe mig och det blev glass! Det här var en glad dag, och folket bar knappt jackor.
Jag kom och tänka på louice nu och att hon såg ut såhär idag.



Ni förstår ju att det är gips hon snart har i munnen och så.
Och nej, hej.

den ville inte finnas så den fick blir ofanns

Det är söndag och jag märkte att ballansen inte var den bästa när jag klev upp efter vad som blev att sova natten själv. Men man kan väl säga att jag både somnade och vaknade med dig ändå så det var glad. Lördagen blev ett hastigt hejdå, härlig fet middag hos natt och en resa till nattis där kvällen blev den bästa flesta mesta. Det var skoj och mest skoj, och styvt ute på balkongen. Jag är en bula i huvudet rikare och gklad.

image73

sugenballe, sugen balle, sug en balle

Jag försöker förstå vad jag har gjort som är så illa att jag förtjänar det som tvingades inträffa imorse. Okej jag råkade ha sönder en spegel häromdagen men orka med skrockighet. Klar för att knata mot tunnelbanan och glad i hågen, eller inte alls så glad menååhh, märker jag att mina nycklar inte är där dom ska vara, och dom är inte någon annanstans där dom borde vara heller. Efter samtal till sofia, mamma, pappa och bror blir det till slut att jag får åka till skolan, hämta brors nycklar, åka hem, låsa, åka tillbaka till skolan och komma ett tag för sent till median, lite på grund av att jag valde att ta bussen. Men hur som haver, vart fan är mina nycklar? Tänkte att dom kanske ligger inlåsta i mitt skåp ändå, så ska nog gå och få det uppknippsat av en glad kamratstödjare, när jag äter min lunch som det inte blev något av.
Men iallafall, glatt är att jag typ blivat klar med min intervju nu ändå. Men bajsinlägg.
Glöm inte lustgården ikväll.


face down in the dirt she said this doesn't hurt

Känner att jag kommit lite efter med uppdateringen, men i det hektiska liv jag lever som ständigt är fullbokat både hit och dit hinns det bara inte med ibland. Nej men ni vet, skämt å sido igen sådär. Men lov har det varit och nu ses det fram emot nästa lov, typ. Men först ses det nog fram emot att få se drakisarna igen snart.
Och imorgon ska vi ha det skoj, sitta och pilla i min intervju och få bort den sista minuten innan de tre timmarna är över och inlämningsstoppet är ett faktum. Men nu ska jag sova och jag vill bara att det bästa ska vara det bästa.

Och bloc party till arvika, himla klad