fahh laa lahh..

Den här dagen gick upp som en sol och ned som en fet och ful pannkaka. Bäst började det med att jag inte behövde vara i skolan förrän klockan ett. Jag köpte min biljett, hade engelska'prov' och skrev sen av sjuttontusen sidor företagsekonomi och samhälle som jag missat, från toves block. Sen åkte jag in till stan och fyndade tre toppar på monki för 107,50:- tillsammans och ett Aids linne på h&m för 98:-
På h&m började pannkakan att växa till liv. Jag står mitt i mellan två kassor (helt ensam förutom de två som betjänas framför mig). Jag märker att den ena kommer bli klar före den andra så såklart väljer jag den kassan.
Då kommer det en typ 60 årig kärring och hennes kanske 30 åriga fula dotter och ställer sig bredvid mig med fjortontusen fula rea-pyngel-grejer och jag märker att tant-fan tror att hon ska komma före mig. Sen när det blir Min tur kliver hon såklart fram och tror att hon ska få lassa upp sitt pyngel. Jag blir fly förbannad, men mest chockad, och säger 'Ursäkta!?' (jag pallade verkligen inte bara låta henne gå före mig.. inte idag) Men iallafall, hon säger 'jaha var du före mig?' (det skulle hon väl fasiken inte ens sagt om hon inte visste att det var just det jag ursäktade om!?) och det slutar med att den här kärringen och hennes bajsdotter står och mumlar om mig och skakar på huvudet, trotts att jag tackade henne för MIN PLATS. Åh, sånt här kan verkligen förstöra hela min dag. Det låter överdrivet nu när man ska få ut det i ord men jag tycker inte man gör så. Men jag fick iallafall ett paket kondomer som tröst.
Efter detta mötte jag mams och åkte hem och fick hälla ur mig lite av min sorg och vrede över äckeltanten.

Sen bara deppade jag ner mig totalt, varför vet jag inte. Med troligen för att den äckliga tanten levde kvar hos mig, samtidigt som tobias kom hem och släppte bomben om att han skrivit på kontraktet, vilket jag inte trodde att han skulle göra förrän imorgon. Jag insåg att min storebroder skulle flytta. Det känns helt mupp att en familjemedlem ska försvinna och kvar blir jag ensam med mams och paps. Och katten. Jag vet inte, det är konstigt. "Haha men jag är ju snart 20", säger han. Då inser jag att jag lika snart är 18 och vi är inte dom där två små barnen som kutar runt på gräsmattan på landet och leker längre. Fyfan. Ibland är man bra deppig.
Det blev inte heller bättre av att jag inte fick träffa min sån där andra hjärtehalva idag som jag hade sett fram emot. Världen är emot mig. Men jag är inte ens Ms deppig på riktigt, så detta inlägg känns lite nörd. Men jag tänker inte ens klandra mig själv för denna deppighet. Jag vill ha min bror hemma ett tag till. Dessutom är det så jäkla osexigt att nedvärdera sig själv. Det har jag lärt mig. Äehh.

Jag gillar inte långa blogginlägg men nu får det bli som det blev. Jag glädjer mig åt foto och fredag imorgon.

do you lööv me

Om det finns en strejkgrupp som är emot att sluta klockan fem på onsdagar så ska jag gå med i den. Fast med närmare eftertanke, så är det nog bara jobbigt för att jag intalar mig själv att det är det från och med att jag vaknar den dagen. Men det var helt okej idag, gjorde en fätt rolig bild på photoshop som ska bli min annons/reklambild. Tre små bebbes som sitter och håller eller dricker ur varsin öl. Kul grej om dagens unga "alkoholintresse", typ. Glömde såklart att lägga in den nånstans så jag kan komma åt den hemmifrån, men dä lösär vi på någä vis snart!

Jag hoppas sofia lyckas finnemang med sina pommes idag, jag ville stått där med dig, ju. Bland allt fett. Förresten är jag så lättad. Hade panik angående min krönika som jag inte trodde att jag hade skrivit. Men så hittade jag den bland mina dokument i skolan idag, och så mindes jag plötsligt, att jag visst hade gjort den! Underbart.


snygg.

and all the words would just fall out off line

Hemma från cran canaria. Hemma från järvsö. Tiden baaa flyger iväg snabbare än jag hinner med. Om några dagar har jag varit med min fina pojk i ett och ett halvt år, och snart sitter vi på flyget till alanya. Okej inte riktigt det där sista men hursom, JAG BYTER UT MEJ SJÄLV MOT BARNET. Järvsö var hur grymt som helst och jag längtar tillbaka till våran stuga, det eviga rännandet mellan stugorna och.. bara hela grejen. Även mitt konstanta ätande av snabbmat. Men hemma är skönt också, speciellt eftersom tröttheten är extrem nu och min höft är ett blåmärke efter den mest galanta vurpan - någonsin.
Men nu borde en krönika skrivas men jag orkar inte med det så jag ska ta tiden till att ta hand om mig själv (djupt), läsa två tidningar som ramlat ner i lådan medan jag varit borta och dricka något varmt (eftersom hälften av järvsöresenärerna nu återvänt hem med knasig hals, inklusive mej).

don't forget the rest of us

Nu ska jag försöka sova i fyra timmar och sen upp och hoppa och iväg till arlanda. Jag brukar få ont i magen i bilen på vägen dit. Men det här klarar vi. DET BLIR NAAJS. Solen är min (hoppas hoppas hoppas). Ska bli jäklarns skönt.

image122

nú vaknar þú, allt virðist vera breytt

Imorse vaknade jag och i mitt stilla sinne såg jag hur blå himmelen var. Jag blev glader och bestämde mej för att fota på eftermiddagen efter skolan, eftersom vi inte kommer någonvart i den sablans kursen som jag egentligen vill ska uppta halva schemat.
Såklart var himmelen alldeles grå och solen utom synhåll när skolan var slut.. Så istället åkte jag hem och min kusin (som såklart nu när dom är på gran canaria är inne på msn vilket hon inte varit på ett halvår..) upptäckte på msn att jag hade just gran canaria bakom mitt namn. Där förstörde jag alltså den överraskningen, om hon inte gick på min vita lögn. Men så dum är hon nog inte. Men nu ska jag sluta beklaga mej och istället hoppas på bra väder till imorgon bittis fotolektion, för då jävlar ska det fotas. Sen är det grymt nära till varma stränder!

Jag tänkte börja packa hej vilt imorgon. Men eftersom mannen som kommer snart erbjöd sej att hjälpa mig att vika så tackar jag inte nej. Pojkar och vikning, det är en rolig kombination.

all that i know is nothing to run from

Alanya den 2a juli är bortgången.. Istället säger vi hej till den 9-23 juli! Trotts all trisst skräp med dessa datum hit och dit, stockholmsveckor och artonårsdagar som sviks, så blir detta grymt bäst! Hela femtio kronor billigare också...
Idag är tvättstugan bokad för tvätting inför härliga lördag som är så nära nu så jag är mest glad hela tiden. Varm mjölk med honung är förresten det bästa du kan ta till om halsen krånglar. Och jag har blivit besatt av att titta på pokermiljonen på kvällarna. 23.00 på tv4 sport ikväll.

 

this is more than daily bread, it's 3 degrees, it's something else

På samhället idag tittades det på rapports årskrönika och faktiskt tycker jag att man borde se den om den inte redan skådats, av nån anledning. Jag blev mindre glad av att se rederiets forna båt freja sjunka..
Jag ser ljuset i vårat kongo arbete! Underbara sofia har jobbat mer än jag trott i hemlighet. Vi lär inte kunna lämna in imorgon som plötsligt blev aktuellt, men men.. Nu har jag även läst en massa kommentarer om alanya, så glad är jag. Jag hoppas kunna lägga ut pengar till min thaivän på fredag.. Detta klarar vi.
Te och tidning blev aldrig mitt sällskap igår, det blev istället otto, korsord och sudoku. Korsordet var lätt men ställde till problem och otto förstod för första gången hur sudoku går till, och slutade stoppa in siffror som 12 lite överallt.
Så nu blir det te, tidning och tv. Ttt.

no mr bond, they expect you to die

Min guldiga sparelefant jag fick av marine i nyårspresent gör det roligare att spara pengar till resan. Den rymmer inte så mycket så jag får nog skaffa mej en vän till den snart, och sedlarna får ligga utanför just nu men vi ska nog hitta ett hem till dom också. Kul va. Nu ska jag ta sällskap av te och en tidning och glömma bort att jag måste plugga om jag ska komma någon vart. Jag längtar till torsdag då det känns som att jag kommer börja packa.


hög nyttighetsfaktor

Idag har jag gjort två grymma milkshakes (hade ingen yoghurt, så en 'nyttig' smoothie blev uteslutet) med massa bär, så jag känner mej extremt nyttigt uppladdad inför victorias secret grejgrej som börjar typ nu.. Som man kommer titta på och fyllas med ångest. Och bären kommer kännas som en piss i havet. Men jag ska äta mer bär. Jag ska bli en bärtönt och bara äta bär istället för godis.. när min diet efter gran canaria börjar. Typ.
Min pojk var nog mest bäst igår, saknaden hade varit stor.. störst. Glad glad glad. 'Jag var den lyckligaste flickan i väärlden.'
Ikväll ska även taxfree beställningen fyllas i tror jag, sånt är alltid kul.

le ordspel

Sing star och sällskapsspel ekade i min lägenhet igår, och jag hoppas mina kb nissar hade mest kul trotts skräcken för grannar och våra peppade planer som inte riktigt slogs i verk, men ändå. Ikväll ska jag träffa min pälzk som kommer hem om någon timme, och som sågs live igår igen.
Jag har saknat dej.

 

bokat!

Nu är resan bokad! Det blev Alanya som planerat och detta blir GRYMT. Jag kan inte sluta le för detta känns alldeles för bra för att vara sant. Den 2a juli drar vi, och när handpenningen är betald om 10 dagar känns det.. på riktigt.
Tio flickor på hotell Narcis, halleluja.


lurendrejeri

Your Boobies' Names Are...
Bert and Ernie
Boobie Name Generator

Dom här grejerna måste vara dom tråkigaste som finns egentligen. Testar du ditt namn tre gånger får du tre olika svar varje gång, vore ju kul om man kunde få samma iallafall så det kändes något verkligt ändå. Pfft.

umpapa

Jag hatar hatar hatar sl kort för 1460:- men jag älskar mina föräldrar som är förstående och tycker att det är deras ansvar att betala. Så nu blir det skjuts till gullmars och möta sofialia och sen in till stan och lämna tillbaka misslyckade reaplagg, och förhoppningsvis hitta dessa grejs istället. Och kolla lite skor..

 

live från kläppen

Nu blidde jag glader. Otto ringde och sa åt mig att gå in på kläppens hemsida och kolla deras live webcamera. Så skuttade han, senap och max was here in i bilden. Haha det var grymt. Så jag print screenade.

 

people they say i come from jamaica

Min stackars blogg tog en tupplur men nu är den tillbaka. Jag älskar jullovet, nyårsafton var bäst, våra planer inför resan blommar och jag planerar min budget. Men jag saknar min husband ganska mycket ibland. Men hem kommer han på lördag och då är det dessutom bara en vecka tills jag säger hej till det soliga landet! Att skolan börjar på måndag behöver vi inte tala om.

image99