cause you can't jump the track, we're like cars on a cable and life's like an hourglass, glued to the table

En uppdatering kändes nödvändig och en uppdatering flöt ut i mina fingrar. Uppdateringen kommer troligen inte komma långt men en uppdatering är det allt. Än så länge har lovet varit zuper med zäta, men både marine och nadia har lämnat kretsen för en stund. Men ni har det bra där ni är, så det räcker och blir över. Telepati, finns. Och det blev marine varse idag iallafall. Fyra timmar gumman, strongt säger vi om det!
Och igår klev jag ett steg närmare ålderdomen, det känns hårt men man kan inte mer än acceptera faktan. Skämt å sido. Jag hade en underbar dag och jag tycker också om lördagen där jag fick en tolvårstårta och en munk med ett ljus i som ville brinna och brinna. Jag älskar och älskar och älskar. Och älskar.
Nej för att nu ska jag nog hoppa i sängen. Kanske ska jag göra som louice, äta och kolla på sex and the city. Problemet blir bara om det visar sej att det inte går på teve, för jag har ingen himlans box.
Men det går faktiskt på teven. Godnatteeh.

din mamma har en fläkt och kommer alltid att ha en

Det är mycket som är gott och det är en del som är godast. Och på matten satt jag och sofeja och diskuterade sommaren, de förhoppningsvis tre festivalerna och allt däromkring. Det är så gött så brallorna spricker.
Ooooch resultatet på ekonomiprovet är inte ens värt att nämna här, och om mungiporna gick uppåt var det enbart i hån mot dom vidriga sifforna, och inte vad som hade kunnat vara skratt över en trevlig liten turn out. Nej, det sög. Men det är ganska glömt nu.
Det är fredag, vi slutade tidigt, det är lov och jag är kär. WööHhöh.

trust i seek and i find in you

När du sen går, åker och försvinner mot skolan, känns det konstigt att jag sitter kvar här hemma, sover en och en halv timme till och sen går upp. Jag skulle gärna gå en skoldag i nacka bara så jag fick träffa dig, lite till. Inte hela tiden, men att du fanns där om det behövdes. Iallafall en dag. Men jag var ledig idag så jag var inte ens i härliga kärrtorp, jag har bara gjort en himla massa nytta för mig själv. Funderade på shopping men det fanns ingen ork till det, och ingen ork till att ha råd med det heller.
Men imorgon ska dets till skolan igen, men sen är det frihet och underbart underbart lov, och jag fyller mellanålder och sånna där jättetrevliga grejer. Känns inte alls som jag fyller år om några dagar men så är iallafall fallet. Och du är ledig då och jag är jätteglad. Sen jobbar du.. Och för att glida in på skolan igen så ska vi få tillbaka våra ekonomiprov imorgon. Men jag vill inte tänka på det för det gick bara åt helvete, trotts att jag varje lektion fram tills igår varit så glad för att det gått så bra. Ändå är jag inte så besviken som det känns som att jag borde vara. Sådan skam! För kunskapen.

Just d - sköna skor
Du vet att du älskar den

Och den här bjuder vi på idag mina kära

http://bubblare.se/baksug_i_bubelpool/


bort, med soporna

ner och bort i papperskorgen är allt vad som gäller!

du är så mager och elegant

Jag sitter och bittrar mej på ljudlektionen och har sådär alldeles för överdrivet tråkigt, så tråkigt att det inte ens blir roligt. Så överdrivet jättetrisst att det inte finns. Och det känns som att alla är en mindre bit ifrån klara och jag har inte ens börjat, för jag undrar vart tove har sprungit iväg. Jag tror det var nåt fel på minidisken, och då kan inget hjälpas. Så då kan det inte arbetas. Men någon tid ska det arbetas men den tiden har vi inte satt. Blablablaa.
Det var helg det var helg men nu är det måndag och en vecka tills jag fyller år..

Men tro inte att jag är en ledsen och deprimerad flicka, för nyss tog jag rast, vid 10, och det gjorde andra också så då kunde man prata av sig lite.

tonight make me unstoppable and i will charm i will slice i will dazzle them with my wit

Först tycket jag inte alls om igår och jag vill bara att den skulle komma till sin ende och bara glömmas. Sen räddade du hela dagen genom att säga det jag verkligen behövde höra. Sen blev allting bäst till slut ändå för klockan halv elva stod du utanför min dörr och var ledsen för att ingen affär hade öppet såhär sent så du kunde köpa blommor. Och jag var den gladaste av dom allra mest gladaste av dom gladaste, för du var där och jag var också där och du är den mest underbara. Det är bara sådär obeskrivligt som man kan kalla det.

Och aha imorgon ska jag till skolan för första gången på den här veckan, och sen är det helg. Jadu det blev verkligen överflöd utav skolgång den här veckan. Godnatt folki.


if i wanted silence, i would whisper

Jag är fett otaggad och jätteslak inför imorgon. Vad som hade kunnat bli en alldeles för vacker dag fylld med bara dig och dig kanske blir en bajsig dag fylld med sängliggande och en jävla massa tårar som vill komma fram för att det är så. Alla hjärtans dag är kanske överskattad ändå. Fast nu är jag alldeles för hård. Jag har dig alla andra dagar på året ändå, det är bara så att den här dagen har kommit att kallas speciell utav någon konstig anledning. Varje dag för mig är speciell, för du finns där. Men jag vill! Och jag vill inte va sjuk, och inte att du ska vara heller.

så den här veckan har ungefär sugit häst hittills

Det händer väl typ aldrig, men nu har det hänt. Jag är sjuk, och sjuk på riktigt. Igår låg jag och simmade i mig själv i över fyrtio graders feber och tyckte jättesynd och mig själv. Så synd att jag ville äta nånting gott trotts att jag inte var sugen, egentligen. Jag blev tillochmed äcklad av tofifees reklam och då är det illa. Men så senare mot kvällen efter en massa alvedon tröck jag i mig en kexchoklad, sen har jag väl ungefär druckit 3 liter loka päron. Visst är det skojsigt.
Fick ett sms imorse som gjorde mig slak. Om vi båda är sjuka imorgon får vi vara sjuka tillsammans. Så är det bara och det är så det är. För så ska det va och så ska vi ha det.
Och imorse var det bananer i pyjamas vid typ halv åtta..

he walks, you say sit down it's just a talk

Jag tänkte att jag ville blogga massvis, sen kände jag nu att det inte är något vidare som vill komma ut på denna söta blanka sida, mest för att allt vill sitta fast inne i mig. Eller jaha. Men igår var en fin dag, vi burnade oss fram på dom smala vägarna till norrtälje och var vipps hemma igen. Vi blev stoppade av polisen men du var inte busen som dom letade efter, så han önskade oss en trevlig kväll istället. Du blev den finaste sportfånen från 70 talet och sen gick vi till mina älskade flickor, plus ludvig! Ni är dom bäste, ni är.

came a long way from dirty ghetto kids

Tycker alla veckor har börjat gå snabbare än mycket snabbt, det är väl typ lite mindre än tjugo dagar kvar tills det är grattis jebbii nu, och springer det på mera är det snart sommar! Vilket jag tycker det kan bli nu, eller iallafall om kanske en stund. Satt för ett tag sen och kollade igenom gamla bilder och saknade och ville och längtade, wei!
Men jag är helt schlutt i hela huvet, efter att ha suttit och gjort ungefär den kanske mest onödiga engelskaläxan på ganska extremt jättelänge - skriva om meningar från en romeo och julia scen från gammel-engelska till modern engelska. Skojjsigt avisst!
Och otto min älskade sandstedtliga hjärtevän, du är så underbar att mina fingrar inte vet vart dom ska ta vägen på tangentbordet. Men jag blir inget glad när du vinner på betapet.
The fray - How to save a life
Lupe Fiasco - Kick, push ll
Puss på snoppi

some sort of window to your right, as he goes left and you stay right

Ungefär vid klockan halv två idag slaknade jag och luis totalt på bilden, vi kände ungefär noll passning mot alla dessa kreativa konstnärer. Louice kunde alls inte förstå varför hon valt bild som estetiskt val och målade sedan en osynlig figur där allt som syntes på pappret var fotspåren efter denna. Du är alltför gó :-D
Skoldagen avslutades med nakna vuxna människor och dansande fi--or, kärrtorp fann detta undehållande och de flesta tjejor vek sig dubbla och ville inte beskåda vad som uppenbarade sig på scenen. Sen gleds det hem och det blev betapet för hela slanten. Och inge mer skrivande för min del nu.


i'm a swedish guy and i'm totally in love with you

Glada vänner vi befinner oss i en måndag igen. Inte mycket mer att skriva om det, känner mig dock rätt attackerad i toves blogg, men det är inget negativt. Förmiddagen bestod alltså av tre timmars media där inte så mycket blev gjort förutom att jag hade svårt med låtval och så vidare, men jaja. Jag kom hem och satte mig nästan direkt och gick in på Betapet, efter att först se hur fint min säng blev bäddad imorse. Jag var hur lycklig som helst för jag ledde igenom hela spelet men i slutet vann den bajsiga kvinnan som var född 74. Jag blev ledsen och trodde att jag skulle få en vinst över otto men även han slog mig.. Av någon anledning som jag inte kan förstå.

Och det har gått ett halvår.. Det känns overkligt samtidigt som det känns verkligare än det mest verkliga. För ett halvår sen var jag idag och hela tiden den lyckligaste som traskade runt på den här jordiga jordytan, och jag kunde inte förstå att vad som var påväg att hända faktikst hände, mig. Idag är jag fortfarande den gladaste och mest lyckliga och kan fortfarande knappt förstå allt och allt det där. Du går bara inte att förklara. Jag släpper dig aldrig, som säger.


man i am one good looking son of a bitch, don't you ever die

Jamen jävlar vilken speed en vecka kan ha, nu är det fredag och om några timmar ska vi hem till sofie och koka ihop den bästa middagen och spela biljard. Skojj på helg och puss o kram jag är inte mycket av en bloggare för tillfället. Jag skoja det är jag visst. Men jag ska ta och bada.