and the voodoo that they do

Imorse blev jag offer för bittra kvinnors frammarsch bland bussar. Det var hemskt, råkar alltid ut för detta. Idag blev jag tom ifråntagen min första plats och antagen som en förbi-smitare! Herregud, det var kallt ute.
Men nu är det varmt och jag försöker plugga järnet inför imorgon. Med powerking, naturgodis och c vitamin. Då måste det gå vägen.
Och jag har mobilproblem.. Vilken vill jag hava?

Tänkte göra som natten och också visa min bilds till den praktiska bildanalysen, little people. Det finns massa najsa, och alla har en close up och en översiktsbild. Mucharso tufft blir det. Let's gå.



britneys och petters nya album är skoena


but darling when i see you, i see me

Det blidde en lugn helg och det var skönt faktiskt denna gång. Mest varit med otto my husband, lite otto-släkt och sen myssat med nadjus och sofius. Och smsat med cronja.. Den kvinnan. 
Shoppat har jag gjort, äntligen köpt en jacka. Men det blev inte den jackan jag hade tänkt, utan en totally annan. Och jag som alltid sagt att jag inte vill ha en längre jacka.. Sen hittade jag min klänning vilket gjorde mig glad, dock inte i svart som jag faktiskt ville ha. Har fram tills 7 januari på mig att hitta den svarta tills bytesrätten går ut på denna, hehe. Såklart är den shlutt överallt.
På tunnelbanan satt jag i samma fyra som ett crazy roligt gaypar. Det går inte att sammanfatta deras diskussioner, jag ville skratta så att salivet flög men det kändes lite opassande. Roliga var dom iallafall, kändes lite tråkigt när vi kom till skarpnäck faktiskt. Kul att den ena killen ville att den manliga paketinslagaren i någon butik skulle bli hemskickad till honom.

in flames - come clarity
chris doran - if my world stopped turning
(louice vet ju atte chris låten är bra)

i like my sugar with coffee and cream

Aktiva jag simmade idag, sen gick jag i farsta centrum för mig själv och filosoferade och köpte roliga sakers till mitt rum. Hittade massa grajs jag vill ha i julklapp, bland annat en frääsh väska på åhléns, och andra grejer att köpa i julklapp. Seeen har jag funnit en klänning som ska finnas på h&m som jag ska köpa, väldigt mycket fin är den. Antar att den kommer vara slut ungefär överallt, men passar den så ska jag leta land och rike runt.
Trevligt att vi är i em måste jag säga, och ännu trevligare mår mitt psykiska inre när jag ser oss utomlands i sommar i två veckor och gluttar på matcherna.
Nu ska jag ta hand om mitt rum. Fika imorgon mina fina. Och foto!

now they come again all these soldiers without shame

Helgen mina vänner.. Jag tänkte skriva massvis men nu blir det inte så. Men denna glömmer vi icke. Så nu satsar jag på lite allmänt svammel. Jag har ändrat mig angående den där ansiktsmasken jag skrev om, mitt ansikte känns som en samlingsplats för stockholms alla rödljus efter den. Ge er inte in på detta. Matte på vg och mvg nivå suger muppigt men snart är det desperate housewives och min man kommer inom sinom tid även han är det sagt. Jippie jippie, då ska jag dricka te och drömma mig bort från ekvationer, linjära lutningar och sannolikhetslära.

sigur rós - glosoli, saeglopur, ágaetis byrjun
mando diao - ochrasy

the rush that comes with your embrase

Jag kan inte sluta lyssna på denna låt, det är ett ultimat måste.
Igår gjorde jag för övrigt stans najsaste ansiktsmask, bara för att leka snäll mot ansiktet som sa till mig att det behövde lite omtanke. Billig grej från h&m, men köp den och testa mina vänner. Det är en sån där rolig som man bara drar bort från ansiktet när den 'torkat in', det känns grymt skönt och var så roligt så jag vill göra det igen, nuuu. Okej inte riktigt men det är en gurka på framsidan iallafall. Peel of mask.
Ikväll åks det mot urskogen, blir braa.

det ultimata måstet
leona lewis - bleeding love

i'm miss bad media karma, another day another drama

Blev rastlös av två grey's avsnitt, speciellt när otto my husband har totaltsomnat. Okej jag kollar ändå och tycker det är mucharso många kända faces i den här avsnittet. Life as we know it-jonathan får dissen langad på sej av 38 åriga mamman som inte kan roa sig..
Jag vet inte vart jag vill komma men jag har kommit på att Life as we blabla boxen nog får bli en önskad juleklapp, även om den inte verkar finnas i svedala (?) och egentligen är en jättetöntig serie och ratad i usa, riktigt hajskool.
Mycket bebbisar också i det här avsnittet, lite skumt när blodet flög slash sprutade ut på golvet. Nu gör jag som 38 åringen och langar dissen åt datan för en säng med en sovande man, en sovande katt, teee och greyz. Värdelöst inlägg men hej.
Jobbigt läge föresten nu när hissen öppnades.

axwell - i found you
chad kroeger feat josey scott - hero

det känns som när jag kom hit way back in 93

Länge leve. Faktiskt så har jag tänkt länge att jag skulle börja blogga igen men samtidigt tänkt att det inte finns något att säga men samtidigt jättemycket att skriva om. Klimaxet var när natt sa att hon faktiskt tyckte min blogg var rolig när den existerade, jag blev klaad även om du kanske troligen mest var mucharso ironiko. Men uppsatsskrivandet idag gick sämst.
Jag satsar iallafall på att inom en snar framtid stå som framgångsrik affärskvinna inom bloggbranchen, jag tycker det ser ganska ljust ut faktiskt, så nu ska jag gå tillbaka till mitt historia plugg, för jag har ett jätteroligt prov imorgon. Sen om jag ska vara riktigt ärlig börjar jag faktiskt tycka om tekman, som jag lärt mej att han kallas. Men han är fortfarande mannen som bara klär sej i skjorta och jeans. Om tio veckor åker vi till järvsö. I helgen kanske vi åker till täby, urskogen, men helgen är ett snurr. Min gulliz är också bäst just nu.

dagens eller något
kent - columbus
petter feat säkert! - logiskt
babyshambles - delivery
lars winnerbäck feat miss li - om du lämnade mig nu