ljusteröjulen

nu ska jag jula på ljusterö och myza mest. tillbaka kommer jag sen, jätteklad!
Det här är en bra dag och julen är alltid bra bäst myssig

now i'm trying to fake it, i just can't seem to shake it, i just want this to go away

Julbord julbord julbord i skolan. Det var inte så mycket att hurra för egentligen men gött vare. Nu ser jag fram emot julaftons buffä hos kusinerna, och herre jag åker till landet om två dagar. Och cronja har lämnat oss nu, även om le plan lyfter imorgon bitti. Vad the time is flying säger jag bara.
Man blir helt tidsblind och mentalt rubbad av att handla julklappar, jag tappar tidsuppfattningen i stan och nu när jag kollar på klockan och tror att den är runt åtta så är den mer än halv elva. Fett va kul nu ska jag skriva en krönika, om jag orki. Julklapparna är iallafall färdighandlade! Nu återstår bara det roliga att slå in dom, och kanske skriva rim som jag egentligen tycker är ganska värdelöst..

Jag önsker cronja den bästa tiden i slipsland, saknad kommer det blir och videobloggar kommer det spruta förhoppningsvis. Och nu känns en ny mobil aktuell för min del för idag har min mobil helt kolappsat för första gången och vill bara tillåta nödsamtal, gu va kul. Känns lite som ödet. Iallafall, min tanke var att om jag då inte hittar laddaren till min kamera så blir det ju väldigt påpassligt! püss


what can i do

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar
- Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax
- Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad
- Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Mintkyssar - Polkagrisar
På skinkan: Äppelmos - Senap(!)

Feth kul. Idag handlades det mycket roligt med mami. I en affär började en tjej anropa föräldrarna till en liten pojke och mitt i anropet kom hon av sig och började asflabba, roligt varä!

twenty four hours

En lugn helg blev det och jag har blivit kär i den såhär i efterhand, djupt nog. Mycket cuality time med min husband och julklappshandling. Idag slutade det iofs med att otto traskade runt med sjutton påsar och jag ingen. Imorgon blir det nog mer handling med mams, för nu har jag mina plans.
Måste tipsa om en banantelefon på clas ohlsson, som borde köpas om man fastnat i vad-fan-ska-jag-köpa-träsket. Men nu ska läxor kanske göras men först, adventsfika.
Och fika på ett fullproppat mc donalds är mysigt. Du var best idag.

athlete - half light

poeten totto

jag har saknat dig som barnet saknar fåret

som prärievargen saknar sina ängar som han kan springa på

och som isbjörnen saknar isen för den har smält


men faller själv för frestelsen, och talar ut

Igår kom min husband.. med blommor och brämhults. Det var precis vad jag behövde och jag ville bara mosa sönder pojken, och roligt blev det att han trodde att det var rosor han köpt, fast det var tulpaner. "Men näej det kan man ju inte köpa, det är ju sånna man bara sätter ner i trädgården." Min ejlis.
En tid är bokad, nu ska jag skriva min önskelista och hoppas på det bästa. Tomten borde tycka om mig för jag är grym på tomtespelet på faceboken.

mange schmidt - jag talar ut
skunk anansie - weak

thank god

Regnet gör mig deprimerad och hur jag mår likaså, orkar inte bli sjuk. Fredag är räddningen. Nu blir det till att leka 'ta hand om sej själv' tills kvällen trillar in och dom smidda planerna slås i verk. Jag önskar lite att min man vore här. Färsk pasta med massa pesto, paprika och fetaost måste för övrigt vara något av det bästa som finns. Nu blev jag klaad.

Vore jag förmögen för tillfället skulle jag investera i denna låda från hanky panky för 495 riksdaler, som alla så hysteriskt bloggar om såhär lagom till jul.


my house is two blocks away, or maybe closer

image92

Om lite mer än en månad står jag på någon av dom här balkongerna på vårat hotelliga hotell.


are you in mood for some dude, are you in the mood to be some dude, or would you rather just mingle?

Restaurang blev det igår och det blev också en mer än 20 cm i diameter stor köttbit med sju kilo potatisgratäng till. Det var grymt! Världens bästa restaurang för den hungriga.
Min käraste halsduk som blev kidnappad igår återfanns idag, så klad jag blev. Allt stampande på filten och nerrivande av affish i ren ilska kändes plötsligt väldigt onödigt. Men värt.
Jag vill ha massa pengar och handla tusen julklappar för och lyssna på all i want for christmas is you. Men nu ska jag istället dricka glögg för min förstörda hals och vara en good flicka och tvätta, det är skoj ju.

I've been awake for a while now

you've got me feeling like a child now
cause every time i see your bubbly face
i get the tinglies in a silly place

It starts in my toes, and i crinkle my nose
where ever it goes i always know
that you make me smile, please stay for a while now
just take your time, where ever you go


misär

Svart hår kändes inte riktigt rätt, så jag vråltvättade det två gånger så nu känns det mer mörkbrunt. Tackar frisören för dom köttiga topparna och ojämnheterna. Det är omöjligt att bli nöjd efter en klippning.

Faktiskt så har jag redan varit ute och flängt idag. Vaknat i en 90 cm bred säng i hemmesta, firat en pojk arton år, ätit tårta, suttit i kö, åkt buss.. osv. Det blev inte mycket av min sovmorgon som egentligen skulle innebära att jag började kl 11.25, men what to do.
Min buss går 10.23, let's sminka ansiktet och getta dressed.


this is twice as nice

Regn i tre dagar känns muy bittert, nu vill jag ha snö. Bäst att den kommer snart, och om inte annat några dagar innan dopparedagen. Vitt ska det va, sen kommer jag älskar varje sekund av värme den tolfte januari.
Min absolute christmas 2005 dubbel cd känns väldigt december, så den ska jag bränna till juletiderna ute på landet. Julen gör mig glad. Klaad.
Ny månad betyder väl också ny plan om nyttighetsfilosofin, iallafall fram till julafton. Jag ska dricka min välling tror jag, som jag har glömt bort finns i mitt hem. Det kan ju va gött. Klippa och tona håret ska jag också göra när jag får butten ur vagnen. Viktigt!
Prison break och dexter ikväll, halleluja. 

Min man är på finlandsfärja med jobbet. Jag hoppas med alltihopa jag har att färjan tar dej hem levandes imorgon igen, på våran sextonmånadersdag.

adam tensta - my cool
amy winehouse - back to black

den sista timmähähäen

Min uppdatering kan gå och lägga sig. Segt, men what to do. Helgen blidde massvis trevlig tycker jag, fest som blev till mindre kaos á la töntigt killtjaffs, men ölbil hem var rätt trävligt det också. Lördagen blev glöggkväll. Så nu ser vi fram emot nästa helg som redan känns roligt planerad.
Har inget mer att dela med mig av förutom att imorgon bokas resan till cran canaria den 12e januari. Wei wei wei! Det blir ungefär mer än bäst. Nu längtar jag. December känns också bäst. Nu vill jag handla julklappar.

colbie caillat - bubbly
noice - romans för timmen
alicia keys - no one