skärgårdsvalborg

Det blir ingmarsö för hela slanten denna valborg, om planerna inte ändras imorgon i skolan. Det blir bäst, jag ber till vädergudarna om sol. Jag måste packa nu kom jag på.. Sist jag var på ingmarsö var i somras med mams, paps och otto. Ibland saknar jag den tiden och tänker på det vi gjorde tillsammans, allt var så bra då.

svartvita tunnelbana

image153
Cronja är numera en tandställningslös kvinna och jag var ungefär först att se det, superdupernajsast! Idag blir det inte mycket att säga, men vi hade det trevligt i staden och fika var myz. Prison break om cirkus en halvtimme, och jag förväntar mig ingenting annat än att bli lika arg som vanligt när det tar slut. Jobbigaste cliffhangersarna någonsin..
Jag kände mig inte närvarande på engelska nationella idag, jag skrev och tiden flög, jag undrar hur resultatet blev. Min halsduk är borta. Ledsen.

Sen vill jag säga förlåt louice för mitt borås-svek, och fälåt lydia. Jag insåg att jag jobbar både lördag och söndag och att min plånbok var tomblok på den fronten. Jag ska hålla tumsen och hoppas på det bästaste istället och sen sitta klistrad vid youtube. Men frågan är hur det går utan vårat grymmaste stöd på läktaren, thihäh. Typiskt mig att hamna i dessa ångestsituationer. Jag vill se.

vahettere

Jag har överlevt ännu en dag på jobbelicious. Ibland får jag för mig att jag inte alls borde säga upp mig och att saker och ting blir väl ändå faktiskt kanske bättre någon gång. Men sen kommer jag på att jag inte ens har sökt ledigt för i sommar och att jag inte alls vill befinna mig bakom disken mer än nödvändigt någonsin mer. Och så börjar det om. Jag vill mest ha ett annat jobb där jag kan känna, när jag slutar och ska hem, att pengarna jag får för de arbetade timmarna är värt allt.. slit.
Men nu är jag trött på negativitet så nu entrar jag nog sängen och lägger in lite värdelösa bilder istället. Imorgon blir det nationella engelska och enligt hemliga källor ska solen lysa, iallafall på eftermiddagen, och då kommer allt bra.

   
Det finns alltid en mening med stående bilder. Godnattsikjigsi!

bakom

image148
Klockan tolv börjar jag jobba. Jag vill verkligen inte.
Jag ser fram emot min rast då jag får äta.
Sen ska min käre mor firas.
Grattis mami.

kanske var det den dagen eller en annan

Min kropp och själ mår som bäst när den sysselsätter sig som den gjorde idag. Även om den långt där inuti är som ett kokande hav av kljsdigjgjrxc så känns allt så lätt och oberoende när en gräsmatta, en sol och massa hjärtan finns där. Gud ja. Och jag bara tänker att nej, det är fan helt sjukt att jag ska döda varenda dagtid denna vackra månad, alla lördagar och alla söndagar, för slitigt (ovärt..) jobb på en donk. Nej jag måste verkligen fundera på om detta ens är okej och sen ta tag i mitt liv.
Klockan 22 vankas prison break, jag blir så arg när jag tänker på hur man lämnades till intet när förra veckans avsnitt tog slut. Det kändes som en evighet tills nästa avsnitt, men nu är det plötsligt här. Det var ju tur, för man ska ju inte vara olaglig och ladda ner och allt vad det heter..
Världens bästa mamma hämtade mig efter gräskärleken och vi köpte världens bästa sushi och nu har jag ätit upp den som världens bästa sushi-ätar-kvinna.

Jag längtar till alanya såinihelvete mina flickor


de gyllene bågarna

image147
Jag skulle nog kunnat offra någons stortå idag för att få sitta i gamla stan den här finaste-dagen-på-året. Men istället jobbade jag, vilket dödade alla mina möjligheter till att få vistas i detta väder. Inte bra, inte bra. Lunch utomhus var bäst och jag känner såhär att, nu är det sommar igen. Vad snabbt det gick.. Och jag träffade iallafall två hjErtan när jag slutade och satt på fuktigt gräs i nästan två timmar och pratade. Det är sånt som är bra.

scatman

Jag hoppas att ni inte har gett upp hoppet om mig och min blogg ännu mina barn, för nu bringar jag nytt liv till den. Det roliga är att jag bara måste börja med att skriva vad i hela härliga friden jag har gjort den här veckan i skolan. Det känns som att jag har gett iväg hela min själ till att pluggilera, varit nervös och haft ångest. Matteprov, svenska nationella muntligt tal, textk essä och seminare på samhället. Okej, fyra saker, men gush vad jag mår bra nu när det äntligen är över.

I onsdags slog jag och cronja våra kloka huvuden ihop och det blev skiva till slut ändå. Och jag tackar livets överhuvud att vi gick, för sjutton vad skoj det var. Däremot kan man ju fråga sig vart vakterna får all sin fantasi ifrån. Men bäst var att dåliga saker fick nytt liv. Tack min dotter, jag älskar när vi förar hos dej och måste springa till tuben, och allt möjligt inträffar.


NU ÄR DET HELG och ikväll är likamed middag hos mizz och vadhettere, utgång. Ganska oskönt att jag jobbar 12-16 imorgon då, och 12-17 på söndag för delen också. Men skit ska skit ha, JAa.