sju timmar i en buss

Vad kan vara mer värdelöst än den tiden vi spillde på att lyssna på det vi lyssnade på i mer än två timmar idag i skolan..? Visst är det viktigt det hon pratade om. Men det var verkligen helt fel tid och defenitivt helt fel dag. Men nu ska jag ta tag i detta. Packapacka, brännabränna, tvättatvätta, solasola, badabada. Imorgon intar vi Idre efter superlång bussresa, grymti!!

en gång



Just nu är det grått och trisst.
Men om några månader blir platser som denna det bästa man kan tänka sig. Det här året vill jag göra till det bästaste. Har suttit och kollat på resor till grekland nu, lite iallafall. Yesyes! Godnatt.

inget annat än jobb

Nu har jag jobbat 4 dagar i rad. Kroppen är trött och jag vet i fan hur jag ska hinna plugga, packa och bränna sjutton tusen skivor tills.. imorgon kväll. Men det ska nog lösa sig. Taggtaggtagg, detta kommer bli så bästbäst!
Jag har så många visioner och saker jag vill åstadkomma men av någon anledning blir det bara pannkaka av allting. Varför e de sååå? Nu ska jag dricka te och krypa ned i fotöljen som gungar om man gungar i den själv framför den lilla teven i min garderob som egentligen är ett helt rum, större än mitt eget. En fågel vid namn tv.nu viskade att de kanske e nåt kul på teve..

om jag var en pojke skulle jag nog förstå

Idag fyller min kusin vitamin 15 år. Femton stora år! Nu får hon köra moppe för hela slanten, hur mycket hon vill. Plötsligt känner jag mig stor och inser att jag själv fyller 19 om en månad. Jag hänger inte med.. När jag blivit gammal om en månad är det trots allt bara en månad till kvar tills vi åker till London! Så jävla bra! Längtar superstört mycket.
Jobbade idag också, i fyra små timmar. Om några timmar blir det benjamin buttons otroliga liv på bio med Louice. Jajaja! Och ledig imorgon, ännu mer jajaja! Nu blir det dock middag.

i can't tell you something that ain't real

Den här veckan har varit brabra och jag har lyssnat på If i were a boy om och om igen på väg till skolan varje dag. Onsdag och fredag blev världs-fina dagar med bästa vilket gör en gladgladglad, och då gör det inget att man jobbar dagen efter. Det blev inte så mycket jobb idag dock, jobbade 3 av 5 timmar och diskuterade med bossen. Vi får se hur det blir med allt.
Nu har mitt kaffe blivit kallt för jag glömde bort det. Jag har hört att man kan värma det i micron men jag vägrar. Hemmakväll ikväll, bra. Då finns det tid att göra nytt kaffä.

James morrison feat nelly furtado - Broken strings