det är aldrig för sent för beach 08

Bild.
Idag blidde det träning efter skolan med louicen, det var skitskojs och jag kommer trivas där i framtiden på gå/springmaskinerna framför de tre teveapparaterna känner jag. Kom igen kbflix och joina oss! 325:- i månaden, gratis tom slutet av augusti. Alltid gratis solarium åsåvidare.
Ett år frammåt. Det här ska gå bra.
Men idag fyller papi år så nu ska jag göra tårta. Mer träning imorgon :-D

bästaste

image159
Coldplay kommer till sverige igen, globen den 18e semtember!

arvikafestivalen

Man blir nästan lite frustrerad när man inser att man kommer missa dessa;
adam tensta, dcfc, familjen, hot chip, håkan hellström, interpol, kent, lykke li, m.i.a, maskinen, robyn, smk, the kooks, timo räisänen och tingsek. Och typ kate nash, kleerup och the go! team. Sen är det ju lite kul för dom som tycker det, att slayer kommer också.
Jag vill åka men samtidigt inte. Jag kommer ångra mig, hur jag än gör. Eller troligen inte om jag åker men jag vet inte vad jag tänker.

Jag är så mastodontglad över min nominering så det nästan är löjligt. Grattis till marine och den bästaste reklamen, wi.


inget så mycket

Jag ser att min blogg är en smula dålig på att updatera sig själv av någon anledning, så jag tänkte att det kanske är dags för mig att hjälpa den lite på traven. Men jag sitter vid den bärbara i vardagsrummet så det går lite sådär, det är muppsvårt att skriva på dessa platta tangenter. Men jag kämpar mig igenom denna dimma.
Jag såg nu på klockan att jag börjar jobba om en timme och fyrtio minuter, kanske borde ta och torka håret. Idag blir en bra dag, louicefis ska läsa sig kassan. Wi.
Nej det här gick inget vidare, jag tror jag ger upp. Skolan är mest slapp nu, äntligen, det är wonderbart. Hej då datan och hej fettiga hamburgare.

Guldstjärnegalan imorgon, FäTT kul. Jag håller tummar för er amigas.

it's like wishing for rain as i stand in the desert

   
Jag vet inte riktigt hur jag ska få in den här videon så att ni kan se den, men klicka och lyssna för jag tycker den är hur bra som helst. Massa myz.
http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc


Jag skummade nyss världens tjockaste skum

Älskade härliga underbara lediga dag... Skulle jag tänka om jag inte hade samhälle att plugga, aktiearbete att skriva och foton att fota. Men jag orkar inte med detta teoretiska, så jag ska nog ta mig själv och min kamera och åka till farsta och fota lite. Och handla roliga saker. Det är ju ändå löning på fredag så jag tycker att jag borde kunna shoppa lite. Men farsta har typ sämst utbud så vi får se hur det blir med det hela.
Igår kom ottso hem till mig. Killen hade fått puts i ögat efter att ha borrat i något tak. Grejset vägrade lämna hans öga som bara rann och det kändes tydligen som att någon satt med knivar och skar i hans öga. Jag fick saw4-bilder i huvudet så vi åkte till nacka akut. Där bedövade dom ögat och vände utochin på ögonlocket och pillade ut nån svart lite grej. That's all liksom? Som tur var så var inte hornhinnan repad. Vi firade med donken mat. Idag ser han ut som k-v-a-s-m-o-d-o. En söt sådan. Hur stavas det..

Det var en timme sen jag tänkte att jag skulle åka. Nu får jag ta tag i mig själv.


ingmarsö

image154

robin hood

"Ge mig ost på alla", "ge mig fem stora!".. Tre dagar i rad på donken är äntligen över och nu jobbar jag inte förrän på lördag. Äntligen får jag måla mina naglar. Bästast är att louice nu joinar vårat fettokissegäng, välkommen älskade. Det här blir bra.
Idag var en sån dag då jag känner att nej jag borde kanske inte säga upp mig ändå, men sen kommer jag på mig själv och tänker att, jo, det ska du visst jessica. Det var måndag idag. Hursomhelst så är jag superduperglad över hur betygen ramlar in för tillfället. Det här blir bra, som sagt. Jag längtar till alanya. För det blir bra.