knaki

Imorgon blir en hel dag av julklappshandling med mams och sen bär det av till landet, bort en stund. En stund som jag behöver. Paps har tagit in granen och den väntar på att få sina kläder av mig. Julen är den bästa.

tyngderna är superborta

Nu är allt slut slut slut och ännu mera slut. Kunde någon hitta en förklaring till hur skönt det är så skulle jag förklara den. Inge mera stress och läxor (på ett tag). Bara massa jul, klappar, julmust och sjutton kilo knäck i stora formar.
Nu ska jag fira att imorgon är sista skoldagen med spex i aulan genom att åka och handla julklappisar. Detta är min första lediga dag på o-najst länge. Underbartigt.

tusen tyngder på axlarna

Nu har jag somnat med naturboken i ansiktet och skrivit tok mycket media. Imorgon blir ingen bra dag, men jag får hoppas på att jag och sofia får en välsignelse av gud så att redovisningen går vägen. Naturen ska vi inte ens prata om, det är alltför komplicerat och invecklat för min smak.

Om du vill, vågar och kan så ska jag gå sjutton prommenader med dig imorgon louice, jag låvar.


den här bloggen lever nog för alltid

För nu återupplivar jag den för kanske fjortontusende gången sen den föddes. Jag har så brutalt mycket skolarbete att göra så jag bara måste hitta på alla möjliga andra saker att göra. Jag försöker fixa bättre layout och allting, allt för att få tiden att gå. Men jag ville ändra font, tröck på lite knappar, och så blev det denna?

Det är mycket just nu. Det är jul alldeles snart, om bara imorgon försvinner så blir det fredag och allt blir mycket bättre. Sen ska jag handla massvis med julklappar och julklappar till mig själv, för det behöver jag efter denna tok termin.
Nu ska jag återgå, vi får se om jag överlever.