men OSTEKT, kitteln

igår, och början på idag, blev väldigt mycket gång känns det som. men det blev också en sen middag, nånting som vi kan sammanfatta och kalla typ åsikts-'fekke' (där louice stod som vinnare), och chillchill hos lydia. och det blev en massa gitarr och cheerleading-tittande. sen blev det gång hem och dörren nåddes först klockan halv 6, så idag är vi kanske lite trötta kanske lite kanske bara lite kanske ibland kanske.

och jag fick ett samtal och blev ett jätteglatt barn. men säämst, nu blev det inte roligt och jag tycker inte om kittelfjäll något vidare längre, mottagningsbefriade ställe. men har du det bra är allt bra. men dåligt. nu är jag ledsen, ostekt. saknar dej jättemycket när jag tänker såhär, och sådär.

samtidigt är jag en nybliven innehavare av mcflys nya album, aha


en i mängden

jebi.bilddagboken.se

åååhh jaaahh

okej men julafton. jag vaknade i min halvsköna säng ute på ljusterö och det första jag gjorde, som vilken 5 åring som helst, var att traska till julgranen och hoppas på att få öppna något. vi bestämde oss för att öppna de flesta klapparna då och bara öppna några på kvällen hos kusinerna. jomen vissa är hetsiga, familjen sandstedt hade tom röstning om att de skulle öppna sina klappar kvällen den 23e då de inte orkade vänta längre. hoho! nej men jag fick en älskad mobil och en älskad digitalkamera och lite andra skojsiga saker. så mitt smajl var ungefär såhäääär stort, och lite större. senare var det kalle anka och sen åkte vi till kusinerna och blablabla, julafton var det.
jag skulle hem på tisdagen men redan på måndagen ville jag verkligen hem. men hem åktes det på tisdagen och på kvällen blev det fika på 60<3 och sen kom otto fladdrandes. du lyfte upp mig och vi hade inte setts på flera dagar. sen var vi med varandra tills vi inte kunde längre, då satte jag mig på bussen och någon ville vattna i mina ögon men jag ville inte att det skulle rinna.
samtidigt som jag vill ha dig här, och ha dej här på nyår, som det alltid är på film och bajs, hela den där inviga-det-nya-året grejen, vill jag ändå att du ska vara där uppe! för jag vet hur mycket du älskar det livet. och vi ses ju sen igen, även om det blir om ovanligt länge och du är ovanliga 100 mil bort, och jag saknar dej redan och kommer sakna dej som gidsjgisjgijgsgs fan.
så länge du kommer hem hel till mej

aha

julen ute på landet var trevlig, klapparna var fina och jessica blev glad. och just nu känner jag inte mycket för att blogga.

och vi sa hej då idag
någon vattnade i mina ögon. nu ska jag sova

du måste lära dej att behärska ditt språk

nu åker jag ut till ljusterö, landet som jag inte åkt till på mer än fyra månader. det blir nog skönt, men jag lär dock tröttna på finns-ingenting-att-göra rätt snabbt. fast nej det blir bra, för julafton är det ju på söndag. jag vill ursäkta för ett bajsigt inlägg men nu är det brottom. jag är ett glatt barn! för jag har världens bästa vänner och pojkvän. så är det. och allt du tänker på är mat och bilar, :D

och ett jättestort grattis till våran tove, jag hoppas du får en COCK bra dag. känns konstigt att jag inte kan vara där och fira dej men jag hoppas du firas jättefint ändå, puss siggää


fischk

idag åkte vi in och panikhandlade dom sista julklapparna och i all hast tappade vi bort vår lilla hjärtevän louice, hon återfanns dock senare efter ett dussin hot-sms och paniksamtal. och det är så mycket som vill komma ut i min blogg men jag känner inte för det, inte nu. just nu vill jag bara ha dej här och mosa dej tills vi inte kommer ses på ett tag..

och jag orkar verkligen bara inte


jag håller med dig till fullo louice, för det är precis så man ska leva

helgen blev café 60 i fredags, där våra fina historier må kvala till världshistoriens bästa genom tiderna kan jag tycka. för det tycker ni också flickor javvisst, och pojken. efter det rörde vi oss hemmåt, men i slussen efter att ha puttat in en nadia som galet körde 'pissa på katten' i tunnelbanan träffade jag otto. du mådde som du mådde älskling, men det blev ju fint sen ja. jag älskar dig, och ja du gick i skogen ''hihih''.
tror inte vi har tagit det såhär lugnt en hel helg på otroligt väldigt länge, sedan arvika?, som louice lite hurtigt sade efter att hon, jag, marine, nadia, sofia och nivet pojken Otto med stort O, tittat klart på filmen hemma hos mig igår kväll. jag är så glad! att jag har er.
idag kände marine för att kolla film så till mig fick hon traska, även sofia kom för en stund. men det blev ingen film, istället blev det pepparkaksdeg och några mysteriet på greveholm avsnitt. <3

jag kommer sakna dej när du hoppar i kitteln, väldigt mycket

grattis roxane!

Nu, efter lite tidsfördriv, ska vi glida in mot café 60 och ha det överdrivet mysigt, det ska vi det ska vi. jag kände för att blogga men nu finns det absolut ingenting att skriva, men det är fortfarande en trevlig dag!

det är så mycket det här med att jobba

en skepp, två skepps

jag tog verkligen mitt förnuft till fånga när jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. jag funderade på att hoppa denna extremt korta engelska lektion vi har halv 10, för att istället börja 11.20 efter lunchen. men nej, nu ska vi allt inte missa denna engelskalektion fylld av lärorikheter.
jag är extremt trött, men det är fredag (!!!), och roxane fyller år! sådan trevlig dag

i love snabbköp

skönt är att vara ledig men å så rastlös man blivar. kom nu flickor så vi kan göra vårat ekonomiarbete som så underbart försvann på skolans skillade datorer, jippie jao

se och njut, javvisst marini?
http://www.youtube.com/watch?v=8jJWQkVgDs4


malmskillnadsgatan

på vår himmel kan vi finna solsken men oj vad det även kan uppenbara sig. ja, så är det du. grisen i säcken slet sig lös och nu springer han runt på våra ängar och knaprar grästrån. sen finns det inte mycket kvar, men det finns dock otroligt mycket kvar.


flyg kosen

aaaaaah. helgen blev en blandning av pizzaätning hos marine, film i mitt bo, grisfest på pooong, fest hos lydia, som var hur trevlig som helst minus alla otrevligheter.. och mycket annat som ibland tyvärr tvingas utebli från bloggen. mestadels för att orken går emot mig, eller något annat fint.
igår blev det av någon anledning ingen skola för min del, men vi gled in mot katarina bangata och gjorde vårat ekonomiarbete. än en gång var vi duktiga kvinnor. sedan slog vi oss ner på österwalls. men oj det blev visst inget hälsande, hur hände detta? men, sedan träffade vi slifen!
och nu funderar jag skarpt på att ringa mami och be henne köpa pepparkaksdeg på vägen hem, men först ska jag och far åka och köpa jacka till mej mej och mej.
och idag slängde jag för övrigt även ut min andra yoghurt i köket! otto var några centimeter från att bli dränkt när jag bara skulle visa hur jag råkade göra igår. okej det var väl rätt klantigt men skojj
jag försöker verkligen komma på något som skulle få dig att förstå hur glad jag är över dig, över oss. men det går inte, no eres possible. så vi hoppar det, jag älskar dig otto! dig, och din nya fina rosa mobil.

hårt liv i skärgårn

och vi har funnit oss en fredag, fy satana så skönt, det är. det blev ingen svensk invigning i rymden igår (oki, imorse), på grund av för mycket moln och att dom låg för lågt..? men vänner, vad gör väl det. dagen kommer igen.
somliga drar i sig en pilsner en torsdagseftermiddag och kan därefter inte ta bilen och köpa remuladsås, som jag vet inte stavas remuladsås, och får därmed äta fiskpinnar i en lite mycket mindre godare variant. somliga älskar jag!
ikväll blir mys som eefaan

vi må vara ufon

klockan 03:36 vänner, då ska vi alla vakna och vara pigga, helst några minuter innan då självklart, slå på teven och beskåda första svennen dra iväg ut i rymden. åja!

dagens låt: wheatus - teenage dirtbag, JAA

oljaa mmm i wanna feel

sorgen sköljde över mig igår när det inte gick att blogga, sådan skamm för mänskligheten..
skoldagen var helt oki. på, som louice säger det, äckel-franskan, fick jag sitta vid en data vars skärm var alldeles grötig och lyste i grönt. men ibland tycker jag om våra franska lektioner, mest för att ingen förutom typ två i gruppen (inga namn nämnda) kan uttala ett enda ord rätt, och för att jalmar har lärt sig en fras helt fel - tout le monde, madame. 
på ekonomin gled jag roxane cronja sofia och tove in till tullys och började med vårat grupparbete. duktiga kvinnor! javvisst. sen hade jag hälsosamtal med skolsystern och sedan for jag hemmåt och hann precis få tillbaka min mopil från roxane, och hann därmed med tunnelbanan, wei hei.
nu måste jag verkligen sätta mig och pluggi matte inför imorgon, blä
och jag ser så fram emot våran norrlandsresa!

du är det vackraste som finns

fyra månader, fyra månader som känns som en evighet
en fyra månaders evighet som gör mig så glad att jag själv har svårt att förstå det. du är som den där saken som man har som är alldeles för bra för att vara sann. men nu är sann, du finns, du är min, och när jag tänker på det har jag ibland svårt att förstå det själv. att se på dig är det bästa som finns. du är vad jag inte kan leva utan, jag älskar dig!
släpper dig aldrig jag heller


du har mejl

jag ber omvärlden tusen gånger om ursäkt för att jag inte har uppdaterat min blogg på några dagar, mest ber jag nog mig själv om ursäkt för jag tror att min blogg mest tillfredsställer mig själv, men hur som haver.
igår möblerade jag om i mitt rum, och jag blev så nöjd att jag ler varje gång jag entrar mitt rum nu. nu kan jag tillochmed ligga i sängen och skriva vid datorn, dessutom är mitt databord numera hälften så gigantiskt som det var förut och det ser typ ohyggligt cleant ut. min dator ser ny ut och är hur fräsh som helst, inte en dammtuss, världen ler!
och idag gick jag och klippte mig, det var uppiggande.
känner typ stressen pilla mig lite på stortån när jag tänker på att jag har uppsattsskrivning imorgon, tydligen rätt mycket franska till på torsdag och matteprov på fredag. mysteriet på greveholm-marathonet som vi (troligen) ska ha imorgon kanske får pillet att flyga sin kos, javvisst.

jadu

det är fredag! skööööööööööönt

och nu ska jag gå och försöka på upp min kokosnöt eller nåt, verkar som ett rätt omöjligt uppdrag