vaken dock inte naken

en sådan bra dag, flera utropstecken. och ni är så otroligt bra flickor, det kändes så skönt att glida hem från skolan direkt mot tove där vi fikade och lyfte fram en otrolig störighet mot tyra bank och hennes show, usch. beslutsångesten slog mig även något enormt när jag fick i uppdrag att gå och köpa snabba kolhydrater, och jag fick höra tre tjockisar i bakgruden i telefonen gorma om vad dom ville ha. det är inte lätt ska ni veta. så fint!

och otto jag önskar det fanns ord starka nog
men jag ska inte fråga om du kan älska mig som luffaren älskar landsvägen.
eller som studenten älskar att drömma, eller som måsarna älskar takåsarna.
jag lovar, seksy 88

du vet att

-
jag behöver också dig för att leva

stekt

trevligt! att vi började spela in våran film idag på median, tove fick traska runt i skolan som nörd större delen av förmiddagen. mina skor passade tydligen bra till denna roll..
mina och marines planer på att traska till donken nu till middag dog ganska rejält när hon plötsligt fann sig mätt efter att ha vräkt i sig pannkakor med nutella. så kan det gå kan man säga, så istället för att gå och äta vad som kan ses som 'onyttig mat' fick jag nån dryck av storebror som han kört ihop av massa frukter och andra nyttigheter. en sådan händig karl!
mina planer på att köra en helstädning i rummet och tillochmed möblera om dog ganska mycket dom också när jag insåg att jag måste läsa en massa idrott och hälsa idag.. vilket jag faktiskt gjort lite nu så kanske kan väcka den idén till liv igen :D
men men hej svejs på detta trevliga inlägg


sådana grejor




den vackraste stunden i livet var den när du kom

och idag orkade jag inte gå upp förrän tjugo i elva, och jag skulle vara i skolan tjugo över (elva). men jag klarade det, om man bortser från de fem minuterna jag kom för sent, men jag tycker inte vi räknar med dom. sen kunde jag glida hem igen, alla skoldagar borde vara som denna.
lördagen! var så bra

och duvet stolen, stolen i mitt röda rum som du slagit dig ner på, i det där hörnet som fyller en så stor plats så att det är svårt att förstå. den står kvar där, och jag håller fast den så hårt jag kan. jag hoppas bara att du aldrig reser dig, och går.. det finns inga ord, svenne :)


otto

jag älskar dig

rumpa

idag lämnade jag tillbaka en tröja och kunde köpa 3 andra tröjor för samma pris, jag tycker nästan det är i klass med att kalla ett jääla kap, sen kom jag hem och var hungrig.
mysig, var våran fika igår hemma hos tovet, nivet ett sånt här hjärta tjejer, i mitt det finns ni, jag älskar er.

jag känner mig så duktig nu för jag har gjort lite engelska. men känner mig nog lite mindre bra när jag kommer på att jag kanske borde läst längre än vad jag faktiskt gjort ändå, men hur som haver, det blir så bra ändå.
mysteriet på greveholm marathon är att vänta vänner, en hel kväll fylld av spöksnor, jippie!


spööksnor

jävligt seg dag typ? du räddar mig, hÖhö
i min säng ligger det finaste jag någonsin sett
glädjen är stor för jag har äntligen lyckats ladda ner mysteriet på greveholm!

vi levde imorgon

å bröder och systar det är alltid lika härligt med måndag, älskar att vakna klockan sju en halvdaskig mörk måndagmorgon med ont i magen och tvingas dega mig upp och försöka ta mig till skolan. skolan, som för övrigt inte kan bli mer seg när dagarna innehåller matte, som denna, och som alla andra dagar denna vecka förutom onsdag, som då tyvärr innehåller idrott istället.
glömde även i all min hast mitt busskort denna yviga morgon, men har man en bror i samma skola så ringer man honom och så har man skaffat sig en egen busskort-delivery-karl. sånt är bra.
maten sög och jag vek mig dubbel hela dagen, och tro det eller ej men i farsta centrum gjorde jag även något som var ganska jobbigt-läge. jag gick och kollade ner på mister ipod samtidigt som jag var på väg ut från en butik och tjoff så springer jag in i en stor glasruta som jag trodde var utgången. självklart ska en dotter och mama snabbt glida ut från butiken och försvinna asgarvandes. men jag överlevde!
ska försöka läsa lite ur den här engelska boken, nivet den där boken vars innehåll är otroligt otillfredsställande. jag lär ju somna men ser det inte som ett minus faktiskt, fniss

lördagen

javisst kvällen började trevligt hemma hos natt :)
sen åktes det mot nacka och jag sofia tove och cronja klev av vid forum för att träffa otts och vänta på andra lodare, vi tog oss en trevlig promenad till donken där det var lite tjockisvarning och tove tog kort på sig själv med en främmande mobil och på vägen tillbaka lekte cronja och sofia rätt vilt i rondellen. de resterande lodisarna kom, det blev snurr och alla åkte mot slussen förutom jag och otto. vi åkte oss mot orminge och väl där träffade vi resten av vårat ursprung, som blivit av med jackor, fått tillbaka jackor och nu också var påväg mot slussen.
vi fick en lång promenad sen älskling, höhö jag älskar dig!


vi lekade på ingarö


majs

igår blev en du och jag kväll, du är lycka min halva

å jag älskar er flickor! SÅ
allt är så bra, ni är så bra
och nu ska jag traska till köket och äta och sen duscha fett med, och kvällen blir vacker och sådana ting.

korvpojke

åå fredag glädjen är stor och veckan har varit flowig, javisst va skojj
jag kan inte komma på något annat trevligt att dela med mig om, eller så tar vi alla glada mohikaner och tar ett djupt andetag och välkomnar fredagen med öppna munnar. nej med öppna armar, vidga sina vyer lite, vidga glädjen.
okej? hej

jeb was real

förstår inte felet med jeb was real, tycker personligen att det är skitkul, men heter man tove måste man totalt slagga off det och kontra med ett "jeb wasn't real". iochförsig ganska kul det också men inte lika kul som jeb was real, javisst.
many man är fett bra och otto hatar den, så fnissigt

plugga inför ett wordprov gör man inte om man befinner sig i ett normalt tillstånd.

onanist javisst

allt strålar för du finns där
javisst rätt seg dag i skolan, trotts sovmorgon, som oförståeligt nog blev försovning för ots del. men duvet jag kände på mig att du inte mådde bra därför hällde jag john blund-sand över dig så du inte drog iväg och svimmade vid närmsta korsning. jao så var det med det, min halva.
och mysteriet på greveholm är ett av de bästa programmen genom tiderna.
planerar nu att sätta mig och läsa engelska boken, som tvärtimot mysteriet på greveholm är en av de värsta historier jag stött på, genom tiderna. illa.

nu är det bra.. nu är det dåligt
nu är det bra.. nu är det dåligt..
NU ÄR DET BRA! ..nu är det dåligt..


kolla på han som är kräksjuk

vaknar runt halv sju och mitt huvud känns som en degklump, en seg deg bakad av ett mongo, typ. känner hur jag inte kommer orka stressa för att hinna med tunnelbanan som går 07.55, men kliver ändå upp vid 7. mami hade gjort frukost till mig, värsta hässelbystilen.
finner att även marine och sofia har försovit sig så vi kan glida till skool tillsammans ändå, det är fina tider. så nu ska jag klä på mig och jag älskar dig otto!

retarderad

javisst vad kallt det är ute
å vad mycket jag hade tänkt blogga om men nu blev det inte så
sätt dig och skriv en önskelista till jul istället
fattaru med fjärde världen
aha
under viljan att vilja



marinerat kött

det är fredag och det är så skönt att det är jobbigt att förstå
och det blir middag hos roxane, och flickan har gett oss stränga order om att INFINNA oss hos henne klockan 6, bäst att lyda annars kanske det blir noll pasta pesto
och sen kan jag väl bara för trevlighetens skull dela med mig om en liten halvjobbig grej, nämligen att jag råkade låsa in mina nycklar i mitt skåp idag. det var lite mindre skojj men mest onödigt och jobbigt, men det var bara till att klippa upp, så var man inne! igen

jag bara älskar dig
jag älskar bara dig
och han kunde gå på maskerad

älskling

".. aa och vi kallade honom stjärnkikaren.. och han kunde gå på maskerad"

HAHA


onsdag

javisst vad trevligt det är med sega dagar som dessa. vad trevligt det är med sega veckor i allmänhet. vi längtar till helgen, jättemycket. imorgon blir ingen rolig skoldag, alls.
och än en gång är tiden utan dig inget annat än en ständig längtan..

som jorden älskar månen
som sjömannen älskar havet
som tågen älskar rälsen
och som fångar älskar flykten
som barnen älskar julen
som korten älskar turen
och som romeo älskar julia
och som jag älskar dig


7/11 2005

coldplay
coldplay

du kan sjunga din sång någon annanstans

det finns dagar jag vill blogga mycket men då kommer det bara inte. det vill inte rinna ut i mina fingrar, det vill bara stanna där det är. uh? ..och idag har även mina filmnings skillz fått göra sig till känna, å så skoj.

det finns inte plats för felsteg
vi har världen framför våra fötter
visst finns du där..

det finns bara plats för dig

sen blir det jul

världen har märkt att jag inte har uppdaterat min blogg på flera dagar och det känns mindre bra, det gör det. men vi befinner oss i en fin tid, på vissa plan.
en vecka lov behövdes, men jag behövde inte att det tog slut, som det gjorde idag. otroligt seg dag med oförståeligt äcklig mat.. och därför somnade jag på franskan. jag förstår inte hur dom lyckas..? det borde väl ändå kunna fixas lite bättre för 30 kronor än en gigantisk och iskall fet och köttig biff tillsammans med nån b-ig potatissallad i en tunn plastlåda (som smälter i micron om man lyckas komma åt nån av de två) som nu även innehar ett fack för det lilla brödet så dom även garanterar att man inte går och stjäl ett till litet bröd för att stilla sin hunger, så man slipper somna på lektionen efter. och så vidare. tydligen inte? men jaja.

och lovet var bra, kär
som avslut igår traskade jag och marine iväg till hemköp för att köpa hårfärg till marine efter att hon helt spontant fått en inpuls på att hon ville bli brunett. det blev dock svart, kära marine. men det löser vi, ju! blev även film tillsammans med fröken svart och nadia, och i reklamen kutar jag och nadia till videoblabla och köper chips och dips. vi hann, faktiskt. tjockisstämpel.

tre månader älskling. du är obeskrivlig och att veta att du finns där är det bästa som finns
jag älskar dig! såååååå :D