scattered without a plain reason

Trotts att jag lovade mej själv och den andra delen av världen att inte låta min blogg totaldö känns det som att den långsamt glider mot en smärtsam död. Men jag är här för att rädda den. Och det där lät alldeles för djupt och invecklad för absolut ingenting egentligen, men sånt finns det mycket av och hela grejen. Bekräftelse är en viktig grej ju, vaaaaa. 
Vi ser fram emot en varm valborg.

and theeeen

Jag skulle posta en bild här på dig men sen visade det sig att bilden inte var jpg grej och jag tyckte det skulle bli alldeles för mycket ansträngning att fixa så det kunde fungera. Men jag älskar dig min käre kära otto, så där så att jag än en gång inte orkar hitta rätt ord för att beskriva hela grejen.

you're told that when the wind blows your thoughts can't settle

Nej för att även om vi nu har skaffat oss en kb blogg som ligger varmt överallt vill jag inte låta min egen dö. Livet för denna trevlighet ska inte få nå sin ände, än. Har dock förstått att mina trogna läsare inom kåååbe inte längre lär hoppa in på nån annan blogg än våran gemensamma, månne? Men nu är det iallfall som det är och hej vad roligt. Idag blir en fylld dag. Och den här igen!

image81