inte slak

livet är underbart och underbart är lika med helg

våt och kåt

qjut

ba lakkar

vet man ens vad strula är när man är född 94 eller senare..?
så varför ha strula på civilstånd på pläjahed då
douuuhh

vaknar runt 7. en dag kan inte börja bättre än en dag som sånna här dagar, för duvet jag älskar dig såhär mycket på en sån här liten skala! ..rätt segt i skolan annars, 20 minuters engelska, diskussion.. hej jag är lärare och går runt och lyssnar och antecknar i små rutor hur bra eller dåliga mina elever är, sen får jag säkert en konstig uppfattning och asflabbar för mig själv hemma i soffan framför teven, typ kollar dr phil, när jag tänker på hur mina elever rätt lamt sitter och diskuterar internet på engelska. skojjaaa? sen blev det att sitta på en bänk i typ en och en halv timme och kolla när klassen var aktiv. segt mycket? efter det, mindre god lunch. efter det, mediaproduktion. efter det, hem. efter det, deg. efter det?
neeeeej antingen går man till ica och är tjock, eller så sätter man sig och läser boken som man borde. rätt svårt beslut, kanske går till ica och är tjock och tänker ut vilket jag ska välja, och då har jag redan uträttat det ena så då blir det lättare. eller så kan man sova.
blä
vad vi behöver är brämhults
i ett samhälle som detta
huh?


hej bror

sluta mobba slots

ahA!

inspark ikväll? röjjj?

(jag och) tove kom idag på hur extremt mycket CRED det är att vi har sett the knife live
typ alla borde vilja vara oss typ, typ


rätt sepe glad

kom och tänka på en rätt seg sak. har tagit hem matteboken två dagar i rad för att räkna dom satans talen man inte hinner med och göra i skolan. men inte fan gör man det ändå. det är rätt sämst fakitskt. men det löser sig imorgon, när jag tar hem boken för tredje gången :D eller så låter jag den stanna hemma heltOCHHÅLLET..
funtar på och gå och lägga mig med 'en komikers uppväxt', eller så går jag typ och gör te.. rätt svårt beslut, faktiskt. ska nog iallafall typ be till gud innan jag somnar att jag kommer nånvart med min animerade film på median imorgon. mår mindre bra när tove sitter och spinner på med sin reseledare, sin jeep och sitt lejon. och pillar på savannen. medans jag degar på med min väg och fula flicka. som lärarINNAN tyckte var söt.
nadia. saknar att inte ha dig i samma skola, vi träffas för o-ofta! men du är underbar även på långt håll, jää.

älskling!

jessica medkänsla

nydöpt
kommer inte på något att skriva så vi kör en dagens låt så alla blir glada

the tough alliance - forever united

slajtet

mår mindre bra när en sliten medelålders lodis-tant med sönderfärgat hår och supertajta gröna läderbyxor slår sig ner bredvid en tillsammans med en lika sliten lodis-snubbe med en fullproppad ikea kasse + andra kassar och öppnar en 10% biiira. må bra, lodismänniska.

du är obeskrivlig

blääää

jag vill ha fredag idag


hahaha

måste minnas

promenad i rålis (typ dött)
nadia: hallå, är det något här!?
tove: här..här..här

HA-HA. tove kan också vara rolig

weeei

räätt seeeeeg dag i skolan. en timmes lång föreläsning av en typ stefan från skattemyndigheten. somna? frej somnade. han hette nog inte stefan. han bodde iallafall i täby. och åkte roslagsbanan till jobbet varje dag..
kul för honom.
sen vräkte han tydligen folk rätt ofta från sina bostäder.
också kul.
sen tyckte han att vi kunde mejla honom med frågor om vi hade missat nåt eftersom vi tydligen suttit och pratat med varandra under halva föreläsningen. så han fick ont i hjärnan.
kul? va? typ halva klassen sov.


<3

du är min ost. min tjockis. min otto. och jag är gladare än någonsin.

jess och bob punkt com

gulligt

Nollningen var, om man ska säga som marine, klockren. svårt att se hur något kan bli klockrent för en som däckar i en buske. men det är ju en annan.. sak.. fråga.. nåt. springa på fyllan är äckligt skönt. speciellt när otto tror att en ölburk är en mobil så man kutar som en dåre.
nej, äckligt skön kväll. äckligt. minus allt som var mindre skönt. typ så.
förlåt för att jag nockade dig bEbis

och än en gång en underbar helg. ostig helg. bäst.se

haaap

än en gång är min be-loggande sida äckligt seg. orkaa. det ända jag känner för att uttrycka mig om här är hur... oemotståndlig (!) du är, osten miiiinnn. jag vill inte vara utan dig
marine och louice ni var ganska söta idag. tycker jag. gult är ju inte så fult, endå
ganska mys att gå med jeansen utochin och vattenfärg i ansiktet i skool. också
men så iallafall så är det ju nollning ikvälL!

dagens
mr razz: måste man gör dom där EDU?
darko: ..man måste dö

dessutom måste jag tillägga att jag fick extremt passande sitta vid darkos, el magistros, data idag på datakunskapen. vilket gjorde att min data var kopplad till högtalarna uppe i taket. vilket gjorde att jag satte på musik på rasten. vilket gjorde att vi fick ha musik på även resten av lektionen. vilket gjorde att darko gav mig cred till val av musik! tack creeeeeddd. spread the creed. brushän.


jag sa okej

du är den (och det) bästa som finns.

smeta

'håkan är gey' säger olle och smeker samuel. frågetecken..
känns rätt fint att vi kom in och fick åka gratis på grönan i torsdags. rätt mycket cred. och rätt mycket hajp och extrem-garv.

håkan. på. grönan. var. äckligt. underbart. sjuk stämning. fint avslut med Nu kan du få mig så lätt. stod som ett offer och längtade efter tjockisen som samtidigt höll på och monga sig på poets of the fall's spelning. hoppa upp på scenen. och. så. vidare.. du. är. under.bar.
resten av helgen var bara allmänt bäst, för den var med deeg.

märk hur många punkter som användts (stavning..?) i det här inlägget.

dagens citat
'in case of emergency'