one republic

This town is colder now, I think it's sick of us
It's time to make our move, I'm shakin off the rust
I've got my heart set on anywhere but here
I'm staring down myself, counting up the years
Steady hands, just take the wheel...
And every glance is killing me
Time to make one last appeal... for the life I lead

Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be, oh
Stop and stare
You start to wonder why you're 'here' not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, can you see what I see

They're tryin to come back, all my senses push
Un-tie the weight bags, I never thought I could...
Steady feet, don't fail me now
Gonna run till you can't walk
But something pulls my focus out
And I'm standing down...

en nadia i tre steg (och skitsämst kvalité)

  


den har stuckit ner till mallis på semester

Helgen blev en rättså lugn helg och en bra helg. Jag orkar inte utveckla den mer förutom att jag och mannen tillsammans troligen bildar världens bästa kockteam!
Det är helt otroligt vad jag hade planerat en duktig powerwalk idag efter skolan. Men nu, timmar efter sista lektionen, tittar jag ut och ser en grådaskig eftermiddag. Så himla omysigt så jag tar det kanske senare ikväll, om jag lyckas samla mig. Eller så skiter jag helt enkelt i det. En annan dag. Det är roligare att stanna hemma och laga mat i värmen.
Jag måste ta seriösa tag i mitt samhällsplugg inför morgondagens läxförhör också. Jag har blivit världsmästare på att skjuta upp saker. Jag borde verkligen börja med historiaarbetet också, och aktiearbetet. Panik.

Bäst klassfäst på söndag sm2a!

superabsorberande

Jag ska snart ta mitt pick och pack och vandra till ica tror jag. Det känns lite tomt i matväg här hemma nu när jag är småensam. Det bästa är när man får matpengar av mami och papi och bara köper en massa goda och (oftast) onödiga saker. Det ska jag göra nu.
Tio dagar till domedagen!

I love my maan.


längst bak i buzzen

Uppdatering! Helgen blev kalas hos sofie, mest biljardunderhållning på många vis men även dans och hundklappning i slutet. Lördagen blev mindre galet men ändå småvilt hemma hos fia den gravida i farsta. Jag har nog aldrig känt på en bebbemage förut men det känns som en hårt uppblåst ballong, det var sjukt coolt. Konstig grej det där. Vägen hem var rolig.
Mitt rum är numera steriliserat från damm, iallafall några dagar frammåt, efter min vrålstädning igår. Grymt bra säger jag bara, så nu ska jag skriva min rapport till textk. Hur kul har inte jag? Men jag har faktiskt kul. I min ensamhet. Mannen kommer sen också, hu vad härligt.

Preksis 2 veckor till den stora dagen idag, halleluja.

image129

better

Jag bara ääälskar fredagar. Speciellt den här fredagen för det känns som att den har varit planerad i ungefär 3 veckor. Och nu vet jag nog halvt vad jag ska slänga på mig för balck/white också, så kvällen är mycket välkommen. Mycket välkommen. Helgen är mitt liv de-se!

Igår åktes det till staden efter skolan med louicefiz och vi mötte upp invalido-malin. Vi sökte present och satt på donken i cirkus två timmar? Det var den bästaste häst middagen iallafall!
När jag kom hem drack jag mitt efterlängtade detox te som jag velat testa länge. Jag ska dricka det nu också och hoppas på att min kropp ränsas på alla slaggprodukter! Satsar på c vitamin brustabletter också. Jag hoppas på lax ikväll innan den tidiga färden mot sofiefie. Nu ska jag sova och sen bawda. Nej juste jag skulle ju dricka te. Püss


Köp detta mina vänner! Mycket bättre än godis..

epiphany

Hej å hå. Halvårsdagen blev den finaste middagen någonsin hemma hos pojken. Han hade lagat ihop en trerätters och jag fick tio rosor när jag klev innanför dörren. Denna gång var det faktiskt rosor också och inte tullpaner, haha. Det var en bästigast kväll iallafall. Hjerta.

Betnér bjöd på sig själv igår i skolan. Såklart var det grymt kul, men det skriver jag nog bara för att han normalt är just grymt kul. Men det blev lite långrandigt och halvtrisst mot slutet faktiskt. Troligen pga av att han tvingades dra ut på hela grejen för att den lilla flickan innan honom var grymt mystisk och avbröt efter.. halva? Jag vet inte. Men sköj vare iallafall. Dessutom tycker jag att flickan var fnissig på sitt sätt.

Jag hatar meritpoängen. Det handlar inte längre riktigt om ens intresse utan om dessa satanas poäng. Jag orkar inte besluta om en massa framtid nu. Har redan gått miste om några poäng eftersom jag inte fortsatte med spanska i ettan. Det suger. Jag vill läsa roliga kurser, men samtidigt måste jag tänka att jag måste läsa dessa sablans meritgivande kurser för att ha större möjlighet att komma in på vissa kurser, som jag kanske inte ens vill gå just nu - men kanske sen. Åh, död åt detta! Men jag är väl glad ändå, livet e bra! Ser fram emot härliga black and white fredagen.
Pojke åkte precis hem, imorgon åker han på konferans i degerfors. Vad gör man där? Liksom.

4e februari

Ett och ett halvt år. Ett och ett halvt år. Ett och ett halvt år. Det låter som en sjukt lång tid men ändå har det gått så snabbt? Samtidigt känns det som att jag har kännt dig hela mitt liv. Du är min sån där andra halva, den där biten jag inte klarar mig utan. Jag vet inte vad jag skulle göra om du inte fanns där för mig varje dag. Det skulle aldrig fungera. Tack för att du finns hos mig och gör dagen bättre. Jag älskar dig! Min pojkis.
Jag längtar tills ikväll och din middag. Det är sånt man behöver efter att ha kommit till skolan 8.10 och det visar sig att man inte börjar förrän 11.20 trots allt..

romans för timmen

Åh herre översittande-man. Det är singing bee på tv. Jag dör av pinsamhet. Jag klarar inte av sånt här. Och tänk inte "men byt kanal då!!", för det tänker jag inte göra. Nu sa iofs en kille att hans favoritdrink är mojito, så han kan väl accepteras.. Men gud vilket pinsamt program. Hoppas dom får bra betalt. Men för att vara snäll kan jag väl säga att det är helt okej ändå... Bara för att jag skrattar åt alla ohyggligt falska röster. Men nej, jag skrattar inte ens.

Slut på det negativa. Helgen är över. Lördag blev film hos marine med tokig dvd spelare. Sen förflyttade jag mig till nacka och min hjärtepojke. Idag blev mest sängliggande, scones med grädde och sylt (faktiskt skitgott, även om det låter mupp, smakar som nyttigare våfflor typ..), skjuts hem och världens gewdaste lax lagad av mig själv. Tack jessica.

kate bosworth

Någon av er mina vackra fotovänner ska få försöka fotas såhär av mig i studion. Just nu verkar det som att det blir nadia för att jag visade dom för henne under en het studiodiskussion hoho. Cleant och väldigt najs.

 
Nu ska jag snart våga mig ut och vandra till marine den fine.

sådärja

Igår var en massvis kul kväll hos almen och hans underbara vovve med världens äckligaste mun-odör. Det blev dansdans och 21:an. Back street boys, n'sync, spice girls, pakito och lite annat kraffs spelades. Allt var bäst fram tills att en man bestämmer sig för att inte hinna gå ytterligare en meter in på toan (som inte ens var upptagen..) och då istället spyr pladask i hallen. Riktigt illa för cronjas och min jacka som låg där. Peppet dog, SL sög, men dans fortsatte och en senare buss tog oss istället till gullmars där jag mötte upp min man. Jag älskar honom för det kloka beslutet att åka hem till mig och sova istället för till honom.

Idag flög lite planer om att fekkilera ute i nacka in, det lät mest pepp. Sen tittade jag ut. Snön ligger fan i mih raklång i luften, det är kritvitt överallt och storm. Vi tvingades döda de planerna om att pulsa oss ut till urskogen, och bestämde oss istället för en myskväll hos marre. Så vi laddar kropparna in för alla galna bravader nästa fredag istället. Då jävlar. Då.. jävlar. En lugn lördag betyder förhoppningsvis att jag blir frisker också.

För övrigt var fredagen en mest rolig skoldag. Mer sånt skratt i skolan åt folket.