pileewt

marine den här veckan har fasiken varit våran, du är underbar och förlåt för att jag snodde din henke igår i telefon lite mer än en timme!
men chill, igår tog jag marine och ruggan oss en tripp in till medis(/slussen) för att sätta oss på ett café och chill, efter att ha lämnat fotöljen, fortsatt till tullys som skulle stänga om typ 15 minuter när vi kom in, gick vi vidare till georges coffee house, där jag efter bara ett liitet tag hör någon gorma ''jessicaaaaaaaa!!!'', jag kollar bak och ser tre kära vänner! nadia emmeli och amanda, slumpen är underbar, vi slog oss ner tillsammans och efter nån timme (?) drog vi oss därifrån, eller hälften av oss satt kvar, en åkte hem och jag och mina fina marine och nadius åkte vidare till andra.. upplevelser.
jo jag sov hos marine i natt också, våra planer på att ta en dagstripp ut till mitt land dog ganska rejält efter att ha legat och pratat i tele till klockan 6 på morgonen och sen sussning till typ 12, ganska lam sovtid jämfört med nån dag innan då vi sov till 3, men vad gör man, ''brooshään''.
idag var det soligt, vilket under.
jag vet inte vad jag hade förväntat mig, eller hur jag hade förväntat mig att känna, när jag fick besked om min gymnasieintagning. på nåt sätt känner jag mig besviken, även om jag fick mitt förstaval, vilket innebär sam-ekonomi-media på kärrtorps gymnasium, men jag antar att det blir bra i slutändan, hoppas liksom.
men breh, nu är jag trött, marine ska vi kolla på film ikväll? tjo

dagens bästa:
ett gäng tjejer som tror sig vara 'typ snygga' traskar ''fint'' förbi två killar på donken och tror sig få någon slags uppmärksamhet. killarna kollar inte ens upp, utan totalt ovetandes fortsätter dom sin konvo. hahahahaha, slitet synd tjejer.

men underbart

känns mer eller mindre som att jag har flyttat in hos marine de här dagarna när hon är ensam. för tillfället är hon inte ens här, hon är på träning och jag tom sköter hennes tvätt. jag skulle kunna vända hela lägenheten uppochner, söka igenom varenda låda efter saker jag kanske inte ens vill veta exsisterar i min kära väns sovrum, och bara vara allmänt störd och dum i huvet. men nej, fina flickor sitter vid datorn och leker på pläjjahead.
idag tog jag tom med min tandborse och ombyte hit, jag menar, vad gör man. nästa sak blir väl halva min garderob eller egna sängkläder. nej men det är underbart.

nej det blev inget grillnani igår pga vädret som totalt svek oss, men kvällen blev ju otroligt lyckat ändå trotts att jag nästan somnade in pga.. öhöh.
men är riktigt sliten, både jag och marine körde en slagg idag på bussen, trotts att vi bara satt i den 20 minuter. fast fram och tillbaka är iofs 40 minuter, de bra.
nej jag tycker om igår, jag marine nadia linus mathias-spanjoren elias och delvis andré hade det.. astrevligt.


jo troligen

okej nu sitter jag här igen, eller har jag suttit här ända sen jag skrev mitt förra inlägg? spelar ingen större roll för jag tycker att vädret är sjukt trisst ute just nu, typ blå/vit/grå himmel och blåsigt, och vi som ska grilla, hallå vad är det här. sitter här i min storebrors vita fotbollsshorts och tycker sjukt synd om mig själv och alla andra som planerat utekväll idag. fyy, skärpning.
vi ska iallafall till samma ställe som vi var på på avslutningen, och även när vi firade sofia. får se hur det går idag då, härligt chill ställe annars, förra gången gjorde jag tydligen bort mig inför en pöjk när jag var onykt... inte i mina sinnesfulla bruk. är det verkligen att göra bort sig när man kräver en kram av personen och förfärat säger förlåt flera gånger för att man har varit otrevlig?
nej tackar vet jag livespelningar, det är nåt fint med dom som inte går att komma ifrån. ouppskattade band kan tillochmed skaffa sig både en och annan lyssnare under en livespelning, det skapas en kontakt med publiken som inte går att få genom en cd-skiva eller dylikt. magiken finns självklart i musiken även om man inte ser bandet live, det går inte att komma ifrån, men den gör sig verkligen synlig under en livespelning. det är en kärlek och en dynamik som sprider sig igenom alla som står och skriker med händerna fladdrande uppe i luften. fyy underbart!

kanske.. eller?

sitter och försöker förstå meningen med att sukta efter nåt man aldrig någonsin kommer få iallafall, känns så jävla meningslöst och dött så vi lägger av med det tycker jag. drömma kan man göra, men fan vad besviken man kan bli.
inatt sov jag hos marine. det kliade på min fot och jag trodde det var en fästing, det visade sig inte vara en fästing men jag blev rädd att jag skulle få borelia lagomt passande till arvika. lite tur där att fästingen var en inbillning. två filmer kollade vi på, hade redan sett båda två men ooch. när vi skulle sova sprang marine upp till sin 1,05 säng och lämnade mig och amy till att sussa i en hörnsoffa, marine jag älskar dig! hursomhelst, efter att marines storebror som skulle till typ bosnien tagit sig ut ur lägenheten ganska högljutt och hårdhänt låst dörren och jag hamnat i dvala och amy redan sov som en gris, kom marine ner och frågade om jag ville sussa där uppe i hennes storebrors dubbelsäng (med henne). det var ju trevligt och snällt och sådär.
efter en otroligt seg morgon skulle vi till stan, jag orkade inte så jag gick hem och här sitter jag nu, inloggad på msn men visad som offline, leker på plääjjaheead och pratar med nadia om den kommande kvällen. det blir perfa äälsks.
men nu ska jag duscha och åka och träffa mamma och handla nåt eller vad det var, så detta är slutet på ännu ett otroligt inressant inlägg. tjo!

dagens citat/konversation:
tjej1: "..så jag tog bara med mig mina converse."
tjej2: "va?"
tjej1: "jag tog bara mina converse"
tjej2: "vad är det för nåt?"
tjej1: "men duvet, dom där platta.."
tjej2: "vafan pratar du om? kläder eller?"
tjej1: "nej skooooooor"

fyy

amen det är trevligt.